En decemberönskan

inlägget innehåller adlinks.
Jag plockade n påse full. Med det jag önskar mig av december. Risk finns att det är just dom här sakerna som får göra mig sällskap under decembers julledighet.
När jag föräter mig på ekologiska pepparkakor från GILLE. Helt klart de godaste köpe-pepparkakorna. Och ska det drickas julmust. Då är det  Zeunerts julmust som gäller. Inte alls lika sötsliskig. Så god! Jag brukar till och med spara undan några flaskor varje jul. För de smakar som allra bäst när de fått stå till sig ett år tycker jag!
Ekologiska apelsiner finns alltid här hemma så här års. Antingen att skala och äta, eller varför inte  att ha i bakning eller sätta nejlikor?
 
Naglarna, dom målar jag i rött. Hela december. Sen får den färgen vila tills nästa jul. I år har jag helt fastnat för ett urfint från Essie och ett från O.P.I
Om jag inte sippar på julmust, då kand et vara gott med en liten mugg glögg.  Jag gillar den här alkoholfira, ekologiska från BLOSSA. Precis som med julmusten är inte den här lika söt som saftglögg kan bli ibland. Så god!
 
fyllda lussebullar, lussebullar med fyllning
Många är de lussebullar jag tänkt äta denna julledighet. Frysen är full nu. Men tror jag kommer behöva baka en omgång till innan jul. Har man väl tagit upp en påse tar den slut på ett litet, litet kick. Mina fyllda, snurrade lussebullar har varit väldigt populära här hemma. Testa dom du med!
Vi tänder såklart massor av ljus nu. Det BEHÖVS! Mina finfina ljusstakar som min fina vän Katja har gjort står framme året om här.
Böckerna att läsa under julledigheten är även de många. Jag har både köpt på mig, men även lånat en del böcker. Som jag ohämmat kommer frossa i. Sen hoppas jag att det kommer ligga en eller annan bok under granen i år. Det vore fint!
Böcker jag tänker börja med under december är:
 

Har ni inte läst de tidigare böckerna i de två sistnämnda kan jag med varmt hjärta rekommendera dom!
Vad fyller du din decemberpåse med för önskningar?
 

1
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Annika
Annika
3 år sedan

Älskar Elly Griffiths böcker om Ruth Galloway! 💛

Folke
Folke
3 år sedan

Hoppas ni får vara friska från Corona denna jul <3
Här kommer några supertips från mig <3
Min favorit:
https://invite.bestsecret.se/VZS-8D3-K3M?c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration
Även:
https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817
Jag handlar genom denna sidan för att få pengar tillbaka:
http://www.refunder.se/b/Spara50länk

svart diskbänk
3 år sedan

Intressant artikel att läsa, tack

kycklingsallad, blåmöggelost, couscoussallad

Nästa inlägg

Vintersallad med blåvitmögelostdressing

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x