6 goda recept att testa i veckan

Våfflor med kikärtor

Idag tipsar jag om 6 goda recept att testa i veckan. Allt från matiga våfflor, till hemgjorda fiskpinnar och världens bästa sallad.

Vi har ju våffeldagen runt hörnet och vad passar då bättre än att testa ett nytt recept på våfflor? Den här varianten är helt naturligt glutenfria och gjorda på kikärtsmjöl. De här våfflorna gillade hela familjen och jag tyckte de mättade fint!
Fiskpinnar i ugn

Hemgjorda fiskpinnar är inte bara supersmarrigt. De är riktigt enkelt att göra också! De här kommer hamna på vår matlista inför veckan.
Vill man inte göra på fisk kan man byta ut den mot kyckling. Det blir också riktigt, riktigt gott!

Kalljäst frukostbröd

Sätt en deg och baka lite kalljäst bröd. Ni kommer inte ångra er, jag lovar. Kalljästa frukostbröd är en riktig lyx. Fixa ingredienser och sätt degen på fredag, då kan ni njuta av nybakat bröd till lördagsfrukosten. Hur underbart är inte det?

Ssötpotatisbiffar med kikärtor

Bra recept på grönsaksbiffar är guld värda! Den här varianten är gjord på kikärtor och sötpotatis. Sen kryddar man upp med vad man gillar bäst. Kanske pesto och basilika för en italiens touch? Eller varför inte ingefära och currypasta? Jag älskar bra grundrecept som man kan ändra efter vad man är sugen på!

Treveckorssallad

Treveckorssallad– en sallad som aldrig går ur säsong! Den verkar heller inte bli omodern. För som ni skriver till mig att ni ofta gör den här salladen. Som älskas av de flesta. Från allra första början ska det vara socker i lagen. För att konservera salladen så den klarar sig i upp till tre veckor. Men jag hoppar alltid över sockret. För salladen räcker aldrig så länge hos oss ändå!

Kärleksmumsrulltårta

Har ni testat att baka en kärleksmumsrulltårta? Om inte är denna vecka helt rätt vecka att testa tycker jag. Som kärleksmums- fast med glasyr och kaka blandat i perfekta lager. Så saftigt och gott!
En storfavorit hos stora som små!

Nu hoppas jag ni hittat några recept att inspireras av inför den kommande veckan!

Ni vet väl att ni även kan följa mig på Instagram?

 

106
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
smoothie, kokos, apelsin, blodapelsin, banan

Nästa inlägg

Smoothie med mango, apelsin och kokos

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x