5 recept på lättlagad vardagsmat

 

cashewkyckling, kycklingcashew,

Hej första måndagen efter påskledigheten. Här har vi alla haft ett härligt påsklov som nu övergått i vardag. Vilket alla kände sig riktigt pepp på.
De två vuxna i familjen pga väldigt mycket jobb och de två barnen pga de älskar skolan.
Den lilla valpen som flyttade hit i fredags är allmänt pepp på livet. Oavsett om det är måndag eller fredag verkar det som.

Nu vecka kräver lite ny matplanering. Vad sägs om min kyckling med cashewnötter? En rätt som blivit en storfavorit hos många har jag fått höra. Så kul!!

Ugnspannkaka

En riktig klassiker är ju pannkaka av olika slag. Denna vecka föll lotten på ugnspannkaka. Min mamma gräddar alltid i gjutjärnspannor. Det blir fina, fluffiga och genomgräddade pannkakor. Även om det är lite pyssel med det hela..Linsgryta

När jag får önska mat, då blir det ofta någon vegetarisk gryta. Varför inte min smöriga och krämiga linsgryta? Enkel att göra och räcker till både middag och matlåda!

Lax i citronsås

En storfavorit här hemma är lax i citronsås. Alltså det här är så bra vardagsmat! Lätt att göra och himla gott!

Morot och zucchinibiffar

Även om det föll massor med snö från himlen i natt och färgade hela världen vit så drömmer jag om sommaren och mina odlingar. Då blir det både morötter och zucchini så jag kan laga mina morot och zucchinibiffar på hemodlade grönsaker. Tills dess får jag hålla till godo med vad mataffären har att erbjuda i grönsaksväg.

kladdkaka, topping, choklad

Något litet sött är vi väl värda i veckan? Kanske en kladdkaka med kextopping? JA TACK säger jag 🙂

10
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
kanelbulle, kanelbullar, flätade kanelbullar

Nästa inlägg

Flätade kanelbullar

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x