ANNONS
Integritet på Tailsweep

Julklappstips- under 400 kr

/

inlägget innehåller annonslänkar

Den här veckan brukar jag passa på att köpa julklappar. Black Week är för mig ett finfint tillfälle att fynda julklappar jag ändå skulle ha köpt – men nu till riktig bra priser. Därför tänkte jag idag tipsa om ett gäng julklappar som mer än gärna skulle få ligga fint inslagna under min gran i år!

På min lista står tekoppar. Jag har letat efter en modell i tunnare porslin. En lite mer klassisk modell liksom. Kanske har jag hittat dom här? En klassisk Swedish Grace. Kostar nu 374 kr, ord 499 kr. Gillar den fina guldkanten.

Jag älskar servettringar. De här riktigt fina sötnosarna kostar endast 60 kr för 4 st just nu! Perfekt, lite billigare julklapp att köpa till den som gillar att duka fint.

En brandfilt är ett måste i varje hem och är kanske den bästa julklapp du kan ge någon? Vi har vår hänger precis över brandsläckaren i hallen. Finns i massor av olika färgkombinationer och kostar just nu bara 371 kr! Du hittar den här!

Här hittar du fler av Solstickans fina produkter, alla till riktigt bra pris den här veckan.

De här champagneglasen är mina favoriter här hemma! Tyvärr har jag bara 2 stycken så jag ska passa på att komplettera nu när 6 stycken bara kostar 350 kr, istället för 699!
God Jul Linnéa från Linnéa 🥂

Till den som älskar att baka har jag bästa klippet åt dig. Ett klassisk set med Margaretheskålar för 399 kr, ord 699 kr. Finns i flera fina färger.


Söta cocktailglas kan man aldrig få nog av! Här har du 4 st för 199 kr, ord pris 399 kr. Hur fina var dom inte?! Perfekt att servera både dryck och efterrätt i.

Fina julklappar att önska sig- eller ge bort till någon man tycker om!

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00