Annons

Julklappstips- under 400 kr

 

inlägget innehåller annonslänkarSwedish Grace Gala Tekopp 45 cl med fat

Den här veckan brukar jag passa på att köpa julklappar. Black Week är för mig ett finfint tillfälle att fynda julklappar jag ändå skulle ha köpt – men nu till riktig bra priser. Därför tänkte jag idag tipsa om ett gäng julklappar som mer än gärna skulle få ligga fint inslagna under min gran i år!

På min lista står tekoppar. Jag har letat efter en modell i tunnare porslin. En lite mer klassisk modell liksom. Kanske har jag hittat dom här? En klassisk Swedish Grace. Kostar nu 374 kr, ord 499 kr. Gillar den fina guldkanten.

servettring

Jag älskar servettringar. De här riktigt fina sötnosarna kostar endast 60 kr för 4 st just nu! Perfekt, lite billigare julklapp att köpa till den som gillar att duka fint.

Brandfilt 120x120 cm Vit/Guld

En brandfilt är ett måste i varje hem och är kanske den bästa julklapp du kan ge någon? Vi har vår hänger precis över brandsläckaren i hallen. Finns i massor av olika färgkombinationer och kostar just nu bara 371 kr! Du hittar den här!

Här hittar du fler av Solstickans fina produkter, alla till riktigt bra pris den här veckan.

Open Up Champagnecoupe 30 cl 6-pack

De här champagneglasen är mina favoriter här hemma! Tyvärr har jag bara 2 stycken så jag ska passa på att komplettera nu när 6 stycken bara kostar 350 kr, istället för 699!
God Jul Linnéa från Linnéa 🥂

Margrethe Skålset 1,5+2+3 L Ljusgrå

Till den som älskar att baka har jag bästa klippet åt dig. Ett klassisk set med Margaretheskålar för 399 kr, ord 699 kr. Finns i flera fina färger.

America Cocktailglas 22 cl 4-pack Klar
Söta cocktailglas kan man aldrig få nog av! Här har du 4 st för 199 kr, ord pris 399 kr. Hur fina var dom inte?! Perfekt att servera både dryck och efterrätt i.

Fina julklappar att önska sig- eller ge bort till någon man tycker om!

 

13
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
saffransbbullar, saffransbröd, lussebullar, saffranskrans, fyllda lussebullar, fyllt saffransbröd

Nästa inlägg

1 saffransdeg 3 olika sätt att baka saffransbullar på

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x