Men vilken trevlig nyhet jag såg idag när jag bläddrade igenom senaste numret av Elle Mat & Vin som låg och väntade på mig i brevlådan igår. Kanske är jag sist i hela mat-Sverige att upptäcka detta, men chokladmärket Odense lanserade redan i augusti chokladknappar i tre utföranden, ljus, mörk och vit. De kommer i en praktisk påse som är återförslutningsbar, dock är påsarna bara på 150 gram vilket är lite lite då det i många recept skall vara 200 gram. Kanske ett försäljningsknep för att få kunden att köpa två påsar istället för en? Hur det nu än är med det tycker jag det är bra att vi äntligen kan köpa dessa smidiga chokladknappar även i Sverige. De är smidiga att smälta och om du gör chocolate chip cookies med dem blir de mycket finare än när du hackar chokladen!
Tyvärr har de inte dykt upp i min matbutik men jag hoppas att se dem inom en snar framtid!
Kommer du att testa chokladknapparna eller håller du dig till den vanliga, hederliga chokladkakan?
Produktbild: Odense