ANNONS

Kanelbullens dag!

image303
I morgon torsdag är det kanelbullens dag! Det ända rätta vore ju att baka bullar i morgon, men eftersom jag ska jobba i natt kommer jag nog sova bort större delen av morgondagen.
För vad går egentligen upp emot hembakta bullar? Köpta bullar må vara hur fina och stora som hels, men hembakade är då alltid godast! De smakar ofta mest och är inte så där torra som köpta kan vara. Jag kan inte påstå att jag bakar just bullar ofta, men det blir några omgångar varje år och jag har alltid använt mig av receptet som står på paketet. Men idag googlade jag lite och hittade detta recept som jag bara måste prova! Kanse kan bli till helgen!

Har du några tips och trix du vill dela med dig av innom bullbak?

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Maja
16 år sedan

Funderar med på att baka mina bullar idag istället för imorgon även fast de är som mest underbara direkt från ugnen=)

Åsa
16 år sedan

Bakade mina bullar igår. 🙂 Doftade underbart!
Mina tips är ta mindre mjöl och arbeta degen mycket längre än man tror. När man tycker degen ser bra ut – arbeta degen ca 5 minuter till.

Visions of Johanna
16 år sedan

Åh vad skönt 🙂

annamaria
16 år sedan

Mina är också klara så i morgon är det dags….barnen har tjatat..vi vill ha…nejdå den 4:e…receptet finns på min blogg…ha en bra bulldag!!

Sara
Sara
16 år sedan

Prövade receptet som fanns på kanelbullar.se. Måste säga att dom var makalöst goda. Tack för tipset.

Moster Cissi
Moster Cissi
16 år sedan

God morgon!
Hoppas du har det bra! – Disa hade studiedag igår så vi bakade bullar på morgonen innan vi tog en tur på stan – tänk så gott det är med bullar! – Det luktar ju så himla gott också! Lycka till med bullbaket – men tror du inte det ska vara vit sirap i bulldegen och inte ljus?
Kram Cissi

Madeleine
Madeleine
16 år sedan

Läste någonstans att man kunde göra en blandning av keso och citron och ha i bullarna. Om det är gott det vet jag inte :/

Nästa inlägg

Efter träningen

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x