ANNONS

Men en sak har vi gemensamt

image365

POLLY!

Ja, alla minns vi väl den reklamen. Hur som så såg jag att Polly gjort en julpåse med alla goda julsmaker. Vi köpte en påse på väg hem från Västerås och det tog oss hela två dagar(!) att göra slut på den. Inte för att den smakade dåligt (förutom marsipanen då, ingen riktig höjdare) utan för att man inte kunde att äta dem på vanligt polly-vis. Alltså, det gick inte att kasta in en hel näve pollysar samtidigt, utan man var tvungen att ta en i taget så man fick klura ut vilken sort man tuggade på. Enklast att gissa var ändå kanelen för på något vis blev man så där torr i munnen efteråt som man kan bli av kanel. Godast var helt klart den som smakade knäck. Skulle jag köpa påsen igen?
-Ja, varför inte..? Det var faktiskt lite småroligt att sitta och lista ut vilken smak man hade fått turen att smaska på.

Så ut och införskaffa er lite julkänsla nu till första advent!

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Maria
Maria
16 år sedan

Har oxå köpt den påsen. Min sambo slängde in en hel näve efter vi öppnat påsen och så frågade jag vilken smak han fick.. Ingen aning, svara han me munnen full me Polly. =) Hela grejen vart ju förstörd. Men sen satt vi större delen av kvällen och hade gissningstävling! Ha en trevlig advent!

Anneli
16 år sedan

Enklast var väl i alla fall den med saffranssmaken! Det var ju jättestark smak av saffran i dom!
Kanel kunde jag också känna men de andra var ganska lika tycker jag!

Kul idé i alla fall!

Nästa inlägg

Vad äter du?

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x