ANNONS

Nu så kommer julen..

image366
När vi var i USA råkade vi slinka in i en butik som sålde Yankee Candle (det var inte alls planerat från min sida..) Så många dofter och så många fina burkar! Med oss hem fick vi ett ljus med doft av pepparkakor. Än har jag inte velat tända ljuset, spar det till första advent. Men när man stoppar ner snoken i burken och luktar känner man den alltid lika härliga doften av jul! Tänkte ha det stå i köket och få sprida den underbara doften av nybakta pepparkakor! Hur ljuvligt blir inte det! I vanliga fall är jag inte alls förtjust i doftljus, de doftar oftast alldelens för mycket. Men jag har sedan tidigare två ljus från Yankee Candle och de sprider en lagom doft i hela lägenheten när de är tända. Inte alls så där huvudvärksframkallande som vissa andra doftljus kan vara. I Sverige kan du beställa ljus från deras hemsida, tyvärr kan man ju inte provlukta på dem men jag kan varmt rekomendera christmas cookie och gingerbread! De är helt klart mina julfavoriter!

(eget collage med bild från yankeecandle.com)

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Elin
16 år sedan

Vilken mysig blogg! Ska definitivt ta och prova currygrytan!

trackback
8 år sedan

3nvb54wnxd5cbvbecnv5ev75bc
[…]we came across a cool website that you may get pleasure from. Take a look in case you want[…]

Nästa inlägg

Men en sak har vi gemensamt

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x