ANNONS

Hot stuff!

image385

Jag antar att det är fler än jag som sprungit lite ärenden på stan idag. Nu är alla klappar inhandlade och köksbordet är överfullt med påsar och förpackningar som ska slås in och läggas under granen. Egentligen skulle jag ta och sätta fart med köttbullarna, laxen och skinkan men nu orkar jag inget mer! Eftersom jag ska jobba inatt tycker jag att jag absolut är värd att krypa ner i soffan en stund med varm choklad och kolla på en film.
Chokladen gör jag enkelt genom att lägga några bitar choklad i en mugg och sedan slå på varm mjölk. Det hela toppas med några  bitar marshmallows.. Underbart gott! Kanske slinker det ned lite ost och kex också, det blev nämligen lite över från igår.

Jag hoppas att alla kan få en lugn fredagskväll och inte stressa så mycket, det blir jul ändå!

(eget collage med bild från bhg.com)

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
CrazyChic
16 år sedan

mumms så gott och mysigt! 🙂

Elina
16 år sedan

Tips från mig; Jättegott att hacka lite chili som man silar av sen. Blir Varm Choklad alá filmen Chocolate 🙂 Gottgott
=)

anna
anna
16 år sedan

hoppas du haft en god och fin fredag! kramar!

Eva
Eva
16 år sedan

Hoppas du får en bra lördag trots att du jobbat inatt.
:o)
/Eva

lina
16 år sedan

Åh, vad mysigt med varm choklad! Barndomsminnen väcks när jag ser inlägget:)

Agnes
16 år sedan

så gott med varm choklad 😀
God Jul 😀

Chic
16 år sedan

tänkte bara kolla in och säja God jul!

Johanna
16 år sedan

Ser väldigt gott ut det där. GOD JUL önskar jag dig. Kram Johanna

vcv
vcv
13 år sedan

Sinatra even offered to have his legs broken, apparently, which was very big of him.

slots tips
8 år sedan

C3QnhM You generated some decent points there. I looked on-line for that problem and discovered the majority of people will go coupled with with all your internet site.

Nästa inlägg

Ta en paus och andas ut…

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x