ANNONS

God fortsättning!

image386
Nu har bloggen haft nog med julledigt, förhoppningsvis ska jag ha lite mer tid för er nu efter allt stök!
God fortsättning på Er alla och jag hoppas att ni överlevt julen. Några av er återgår idag till arbetet medans andra har turen att få vara långlediga.
Själv har jag med nöd och näppe hunnit med allt firande men trotts att jag bara blev ledig på julafton har jag nog haft tid för nästan allt!

– Träffat bådas familjer i helgen innan jul, firat jul hos min mamma och pappa, firat hos hans mamma, firat hos hans pappa, svängt sina lurviga på juldagskvällen (en tradition här i stan att alltid gå ut på juldagskvällen och skaka loss på stadens Stattshotell..) och till slut äta middag hos Sebastians mormor och morfar på annandagen.

 Men idag börjar jag inte för ens kl 15 så jag ska försöka ha lite julmysigt här hemma. Kanske sitta i soffan och läsa jullklappsboken?  Det är höjden av julmysighet för mig, att bara sitta och ta det lugnt med en bra bok och lite julgodis!
Nu har jag setat ett tag och ringt runt till diverse försäkringsbolag och kundservice och uträttat lite. Har man avbeställt en vara så vill man ju gärna ha tillbaka pengarna snart. Inte efter två veckor!
Så nu tycker jag att ni tar och varvar ner efter all julstress och alla släktbesök! Ha en riktigt god fortsättning!

1
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Hot stuff!

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x