ANNONS

Müsli

image405

Här om dagen gjorde jag i ordning lite müsli, oftast äter jag yoghurt eller gröt till frukost och det är så gott att ha lite hemgjord müsli till. Ja till yoghurten alltså.
Det fina med att göra sin egen är att man får ha i precis vad man själv vill. Många rostar sin müsli i ugnen först, vilket jag inte brukar göra. Det går finfint ändå! Allra godaste youghurten, tycker jag är Milkos fjällyoughurt med hjortronsmak, inte bra för figuren men ack så gott! Nu var det riktigt länge sedan jag köpte hem en liter av denna smaskiga yoghurt, brukar köra på arlas vaniljyoughurt i vanliga fall, men nästa gång jag besöker ICA får det nog åka ned en liter fjällkultur i vagnen.

Nu känner jag hur tröttheten smyger sig på, blev lite lite sömn efter nattens arbete, skall nog ta och lägga mig på soffan en stund. Har gått och klurat på ett nytt cupcakesrecept i några dagar nu, får se om jag kan frambringa ork till lite bakning senare idag kanske..

Vad man har i sin müsli är ju upp till var och en, men detta har jag denna gång:

1 ½ dl torkade aprikoser
1 ½ dl  mandlar

1 dl russin
1 dl kokos
3 dl rågflingor

Hacka aprikoser och mandlar, blanda tillsammans med de övriga ingredienserna i en fin burk och så har du din egenhändigt gjorda müsli!
Perfekt att ge bort i present till någon du tycker om!

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
laijna
16 år sedan

Fin bild! 😀

Danni
16 år sedan

Det lät riktigt gott!

Catti
16 år sedan

Oh så gott! 🙂

Javisst, det kommer bli himmelskt med de små bakelserna istället för en traditionell bröllopstårta. 🙂

anna
16 år sedan

åh älskar den känsla av harmoni som din blogg förmedlar!
kram!

Annsingen
16 år sedan

Fin blogg…

Sofie
Sofie
16 år sedan

Mm, det lät riktigt gott. Längesen jag åt Müsli… får nog ta och prova ditt recept 🙂 Kram, Sofie.

Hanneles paradis
16 år sedan

Mandlar har man ju kvar..

Nästa inlägg

Dr Bombay & Jag

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x