ANNONS

Matig smörgås

image428

Nu återstår bara en natt av helgens arbete och i morgon skall jag njuta av en ledig eftermiddag. Jag som i vanliga fall älskar att laga mat tappar helt lust och ork att stå vid spisen  och röra när jag arbetar många nätter på raken, men jag hoppas inspirationen kommer tillbaka när jag kvicknar till lite! Därav har det varit lite dålig uppdatering här under helgen, men vi tar nya tag under kommande vecka!

Något som inte alls kräver så mycket arbete men är riktigt gott är en äkta amerikans kalkonsmörgås, en eller två sådanna slank ju ner under USAresan måste erkännas. Här har ni en variant på smörgåsen, jag för min del har gärna colesawen på sidan om. Det känns lite matigare då och det går så himla mycket enklare att äta!
Våra svenska smörgsar med ost, skinka och några gurkskivor ligger ju något i lä om man jämför, men de kan ju faktiskt vara precis lika goda!  Eller, vad gillar du bäst?


(eget collage med bild från martha)

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Sara
16 år sedan

Här hemma äter vi mycket tonfisk på mackorna, gärna tillsammans med harissa, lök, gurka, tomat och oliver. Man kan ju variera i oändlighet. Bra mat om man behöver stå sej ett tag !

Karin
16 år sedan

ser utsökt ut:)

trackback
8 år sedan

3nvb54wnxd5cbvbecnv5ev75bc
[…]The details talked about inside the report are a few of the ideal obtainable […]

trackback
8 år sedan

Title
[…]that may be the end of this post. Here you’ll come across some websites that we feel you’ll value, just click the links over[…]

Nästa inlägg

Rosa cupcakes

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x