ANNONS

Ge med hjärtat!

image429

Så här i alla hjärtns dagstider ser vi hjärtan, nallar, smycken, choklad och många fler presentförslag i de flesta butiker, men vem säger att det bara är den 14 februari som vi skall bry oss om nära och kära? Nog blir man mer överaskad och kanske tilll och med gladare av att få en present en sketen onsdag i början av mars!?
Jag tyckte att detta pyssel verkar som den perfekta presenten att ge bort till någon man håller kär.
 I de flesta hobbyaffärer finns det stansar att köpa med olika motiv (det behöver ju inte bara vara hjärtan, även om man aldrig kan få för många sådanna..) eller så kan man klippa på fri hand. Använd ett lite hårdare papper, skriv något personligt och fäst det på tepåsens snöre. Lägg sedan påsarna i en fin kartong och vips så har man en mycket personlig present att ge bort till någon man tycker lite extra mycket om!
Darling Marhta, hon kan hon!

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Maria
16 år sedan

Åh vilken mysig idé, den ska jag lägga på minnet!

Nästa inlägg

Matig smörgås

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x