ANNONS

Kalender

image445

Under vår USA-resa besökte vi den mycket välsorterade bokaffären Barnes & Noble. Vilket paradis för en bokmal som jag! Många timmar gick åt att strosa runt där vill jag lova, med tre vånigar fulla till bredden av all slags böcker, tidningar, filmer och musik fanns det något för alla. Många julklappar och minnen införskaffades där, en av mina favoriter är en kalender som varje dag visar ett nytt recept på cupcakes. Så inspirerande! Jag önskar verkligen att dessa kalendrar fanns i sverige för de är perfekta att ge bort i present då det finns otroligt många olika teman. Allt från roliga historier till hund och kattkalendrar.

Dagens recept är på vitchoklad och jordgubbscupcakes, hur mumsigt låter inte det!? Jag spar alla blad, för kanske kan jag använda dem till något roligt och kreativt när året är slut!

(eget collalge med bilder från barnes & noble.com)

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Karin
16 år sedan

å va söta:)

HELENASCITY
16 år sedan

godmorgon!

Anonym
16 år sedan

Härlig bilder…Gillar din blogg..så snygga bilder du lägger upp 🙂

Jeliti
16 år sedan

ooh jag vill ha muffins!

Andréa
Andréa
16 år sedan

Åh en sån vill jag ha! 🙂

Sara
15 år sedan

tack för alla tips om cupcakes! har tänkt baka sådana till en födelsedagsfest=)

Nästa inlägg

Tips

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x