ANNONS

Tips

image444

Organisera, planera. Smaka på orden, visst är de ljuvliga? Jag är en sådan person som älskar att göra listor, i huvudet, på kvitton, på små papperslappar, kuvert ja över allt. Ska vi göra något, det spelar ingen roll om det bara gäller en fika på stan och sedan en sväng på mataffären, så planerar jag. Överraskningar är bland det värsta jag vet, för då har inte jag kontrollen. Hemska tanke!
Om jag hade lite mera ork och tid så skulle vårat hem med all säkerhet vara lite mer organiserat också. Men nu är livet för tillfället som det är och jag får leva med att det är lite oreda i skåp och lådor.

Ett skåp som jag tidigare nämnt är vårat kombinerade krydd och medicinskåp, det skulle verligen behöva rensas och organiseras. Där råder det total kaos och man hittar varesig det ena eller andra där. Kanske vore det en idé att följa Marthas tips, genom att sätta personliga lappar på kryddburkarna blir det genast mycket lättare att få ordning och struktur på saker och ting. I morgon skall jag och syster ta en liten tur till IKEA, kanske vore det dags att införskaffa någon form av låda till de diverse medikamenten som trängs bland saltet och oreganon? Har ni något bra tips på förvaring?

Flera smarta tips på hur du enklast organiserar saker och ting i hemmet hittar du här

(eget collage med bildler från marthastewart.com)

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Soffie
16 år sedan

smarta tips men det gäller att komma igång oxå;O)
Ha det bra!

ida-lotta
ida-lotta
16 år sedan

gud, vilken underbar blogg, här kommer jag spendera mycket tid!

om du gillar inredning så kika gärna in i min blogg..
http://www.pimpmyhome.blogg.se

Ida

Nästa inlägg

Söndag

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x