ANNONS

Jag gillar verkligen

image456

För mig är dessa ärtor två i ett, för det första är de faktiskt riktigt goda och för det andra så gillar jag starkt zip-låset! Så lätt att sluta påsen (om man inte gör som Sebastian och klipper nedanför zippet, då är påsen helt omöjlig att stänga, jag lovar!)
De smakar ju inte som nyskördade ärtor, faktiskt så är det ju bara just nyskördade som kan smaka så färskt och gott, men för att ha legat i frysen ett tag har dessa helt klart godkänd smak! Precis som med brocolin häller jag bara kokande vatten över dem och låter de stå i ca 5 minuter. Vips så har man smaskiga grönsaker utan att ha behövt koka bort alla nyttigheter, perfekt!

Nu mina vänner skiner solen för fullt och det är bäst att bege sig ut i det kalla, men vackra vädret!

(eget collage med bild från findus.se)

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Maja
16 år sedan

Har också alltid en sådan påse i frysen, superpraktiskt=)

Elina
16 år sedan

åh bra tips, det räcker med 5 minuter för genomfrusen broccoli eller måste den tina ?

kinna
16 år sedan

Just den här förpackningen gillar jag. Sen tilltalar mig tanken att ärtorna är svenska. =)

ÅSa
16 år sedan

De här är kanon. Ärtor & potatismos, mums!

Nästa inlägg

Firrepinne

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x