ANNONS

Lite om mig..

173971-470

Ja, det här är alltså ansiktet bakom Linnéas Skafferi. Mitt.

Som ni antagligen redan har listat ut så är mitt namn Linnéa och ett av mina största intressen här i livet är det här med matlagning och bakning. Tillsammans med min underbara Sebastian bor jag i en lägenhet i Sala, där jag är född och uppvuxen.
Många har undrat om jag har gått någon utbildning som har med matlagning att göra, men svaret är nej, på gymnasiet läste jag till undersköterska och som det arbetar jag idag.

Tyvärr har jag ett litet dilemma när det kommer till att laga mat och baka. Jag har oerhörda svårigheter med att följa ett recept, jag kan det bara inte! Jag lovar att jag så många gånger har försökt, men alltid misslyckats. Kanske har det med att göra, att jag vill ha saker och ting gjorda på mitt vis. Men för det allra mesta brukar det bli bra. Så varför ändra på sig?

Jag började matblogga för lite drygt ett år sedan och jag fullkomligt älskar det. Genom bloggen kan jag bjuda Er alla på vad jag trollar med i köket. Inspirationen får jag genom att läsa kokböcker (som jag fullkomligt älskar att köpa!), tidningar och underbara hemsidor. Men för det mesta är det inte recepten som lusläses, utan jag studerar bilderna och utifrån det skapar jag min egen version.

Om ni har några frågor eller funderingar så är det bara att lämna en komentar!

Tusen tack till alla Er som besöker Linnéas Skafferi, utan Er skulle inte bloggen finnas.

Linnéa

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anna
16 år sedan

Hej Linnea och tack för en trevlig blogg
Kollar den varje dag för att se om du har uppdaterat den 🙂

Johi
16 år sedan

Hej! Kul att få ett trevligt ansikte på dig! Jag är inne och kikar ofta och har även testat några av dina recept. kram

Sara
Sara
16 år sedan

Tycker du har en jättefin blogg! Läser den för samma anledning som du kollar hemsidor och läser böcker. För att få inspiration! Kan inte heller följa recept om de inte är för kakor. 😉

lina
16 år sedan

Hej! Kul att läsa lite mer om dig! Din blogg är underbar och var den första bloggen som gav mig inspiration att börja matblogga! Fortsätt som du gör och snälla – sluta aldrig att blogga:)

Klara
Klara
16 år sedan

Hej! jag älskar att läsa matbloggar, tidningar mm. Har också recept mest som inspiration. Älskar matlagning och framförallt bakning och dina cupcakes är super fina!

Stämningsfullt
16 år sedan

Hej!
Åh vilken trevlig blogg duhar! Så mycket gott att det vattnas i munnen nu 🙂
Ha en bra dag!
kram.

Agnes
16 år sedan

Tycker att din blogg är toppen! Gillar också att baka och laga mat så jag går ofta in på din blogg för att få insperation, tips och råd 😀

Sofie
16 år sedan

Vad roligt att få veta lite mer om dig 🙂 Tycker mycket om din blogg, den är verkligen inspirerande!

Kram!

Mia
Mia
16 år sedan

Vilken trevlig blogg du har, upptäckte din blogg förra året och följer den nu nästan varje dag och blir inspirerad av alla dina goda recept, få tips och råd. Själv älskar jag att laga mat och baka. Roligt att veta lite om dig oxå. Ha de så bra. Och passar även på att önska en glad påsk. /Mia.

Maya
16 år sedan

Din blogg är helt underbar ska du veta! Kollar in den varje dag på jakt efter små tips och fix!

Elin
16 år sedan

Riktigt kul att äntligen få ett ansikte på dig 🙂

Becka
16 år sedan

Va kul att få läsa lite om dej! Och va söt du är! 🙂
Som vanligt när jag kikar in hos dej så blir jag sugen på att ställa mej i köket. Kanske blir så ockå idag. Efter städningen…
Ha en skön måndag!

Finkel
Finkel
15 år sedan

Är 20 år och är inte världsbäst på att laga mat. Har precis flyttat hemifrån och din blogg räddar mig ska du veta. Så tack så mycket! ^__^

Angela
15 år sedan

Helt plötsligt snubblar jag över denna underbara sida. Verkligen jättefin och inte utan att man är sugen på att ställa sej i köket då man läser alla recept och ser de underbara bilderna.

Om en månad ska jag ha en babyshower ( lunchtid ) med 9 vuxna o 5 barn i åldrar 2-5 år. Jag har fatiskt ingen aning om vad jag ska servera. Tänkte om man skulle göra lite plockmat och sen lite godsaker o kaffe. Har du nåt förslag?

Tack igen för en jättebra blogg.

Nästa inlägg

Vårstädning pågår..

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x