ANNONS

Rosa, helt enkelt!

image492

De flesta som känner mig vet att jag är en ganska rosa person. Har en sak färgen rosa så dras jag automatiskt dit. Det spelar ingen roll om det är ett pennfodral, tidning eller en plastburk. Jag dras till rosa helt enkelt! Under helgens skidsemester shoppades ett par mycket snygga termobyxor med matchande huvudbonad, självklart gick allt i ljuvligt rosa toner!

Strax skall vi gå över till våra nyinflyttade grannar på lite fika och självklart har jag bakat lite. Och idag passade jag på att sväva ut lite i min rosa passion, riktigt klyschigt vill jag lova! Jag var under dagen ut och hälsadde på mormor och morfar, då passade jag även på att titta till stugan lite och tog då med mitt kakfat hem. Visst passar de riktigt bra i hop med dagens skörd av cupcakes!?

Nu, fikadags!


(eget collage med privat bild)

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Sara
16 år sedan

Åhh vilken härlig blogg! Hit kommer jag definitivt tillbaka 🙂

emelie
16 år sedan

Vad tjusiga! Cupcakes är så underbart!

Jenny
16 år sedan

Kolla in fantastiska cupcakes!

http://www.flickr.com/photos/bakerella/

milla
16 år sedan

ja verkligen! :o) Åh vilka fina cupcakes, sugen man blir!

chiliconkarin
16 år sedan

Hjälp vad proffsigt! Nu blir jag fika sugen oxå!

Evasleva
16 år sedan

Jättesöta. Och rosa är aldrig fel!

Melina
16 år sedan

hej. hur lägger man på frostingen på cupcaken? använder man fingrarna eller? eller nåt avancerat material?

Nästa inlägg

GB

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x