ANNONS

Glädje!

image500

Jag vet inte riktigt hur min chef har tänkt sig att detta skall gå till. Om en timme är det dags för mig att åka till arbetet och bredvid mig ligger den aldelens pinfärska boken A piece of cake av allas våran kära Leila. Hur kan chefen tro, att man med lätta steg pallrar sig till jobbet när man vet att man istället kunnat sitta nedbäddad i soffan och mumsa praliner samtidigt som boken lusläses!? Tror ni man kan ringa och begära ledigt?

Antagligen inte..

Men jag har hunnit smygkolla lite och vid första anblick så verkar den alldeles, alldeles underbar! Underbara bilder och trevlliga recept på allt från sockerkaka till flädersaft.
  Idag har jag varit baksugen hela långa dagen men inte kommit mig för att göra något åt det, men i morgon mina vänner. Då blir det baka av på förmiddagen!

Nehej, arbeta var det ja.

(eget collage med bilder från adlibris.se)

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Hanna
16 år sedan

vilken härlig blogg! och vilka underbara bilder, särskilt cupcakesen kan väl få vem som helst på fall! Är särskilt imponerad av dina frostings och fina blommor. Du får gärna visa hur du gör!

Emma
16 år sedan

åhh, dom där chokladkakorna ser grymt goda ut. 😀

ha en bra dag!

Lisa.B
16 år sedan

Ingen orsak 🙂 jättemysig blogg ju!

Kristine
16 år sedan

Hehe, svårt det 😉 Mumms så gott det ser ut allt på bilderna! Men du får nog tid att läsa! 😀

linn
16 år sedan

Oj vilka godbitar 🙂

Catty
16 år sedan

jag får den i brevlådan idag 🙂 som jag har längtat 🙂 there’s no such thing as leila’s cupcakes 🙂

L
L
16 år sedan

Åh, jag älskar Leila Lindholm! Verkligen min förebild!:) Har precis beställt boken..så vi får se när den kommer.. längtar verkligen!:D

Jenny
16 år sedan

Handlingen blev bra! I morgon ska jag testa din härliga köttgryta. Ska bli spännande! Och på fredag ska vi ha gäster som vi ska bjuda på din skagenröra med bakadpotatis! Vilken inspirationssida!! Ha en skön dag! Kram

Nästa inlägg

Baby

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x