ANNONS

Trallalla

image521
Idag har jag träningsvärk, igår gav nämligen jag och lillasyster oss in i en hård kam mot ogräset och vi vann faktiskt. Iallafall för den här gången.. Mitt i vårat mycket ihärdiga rensande hörde vi ljudet vina över byn.

Trallallallala trallallallala trala trala trala.

Vi gav varandra en snabb blick:
Ska vi?
Självklart skulle vi!

Så vi kastade krattor, hackor, spadar och handskar ifrån oss och rusade mot bilen. Men när vi väl kommer ned till byn så var hemglassbilen spårlöst försvunnen. Vi åkte fram och tillbaka för att leta. Men borta var den. Tillsut såg vi den blåa bilen komma smygandes bakom ett hus och vi kännde en enorm lättnad. Vi slapp jaga den mellansverige runt, vi skulle få våra glassar!!
Med oss hem fick vi en påse med Hollywoodstrutar och ett rör med klassiska Sunborn punsch.

Och folk som säger att det aldrig händer något spännande ute på landet!

Brukar du handla utav hemglassbilen?

(eget collage med bild från hemglass.se)

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Sara
Sara
15 år sedan

JA! Handlar av glassbilen under sommarhalvåret! Det är lite mysfaktor på det, tycker jag!

Juliana
15 år sedan

På tal om glassbilar på landet så råkade jag ut för en rolig glassbil hos min moster på landet. Det var en jättegammal glassbil som kom körande med en jättegammal glassförsäljargubbe i. Inget känt glassmärke utan ett ganska litet märke här i Skåne. Vi handlade nog en 3-4 paketer med olika sorter (mitt i sommaren) och vi betalade nog 25 spänn eller nåt. Helt sjukt. Men en liten gullig historia i alla fall.

Anna
15 år sedan

Hej är det bara för mig som din sida börjat hamna extremt långt åt höger på skärmen?
Tack för en mysig blogg med bra tips 🙂

Mia
Mia
15 år sedan

Vilken tur att ni hittade glassbilen 🙂 När jag var liten handlade jag och min mamma väldigt mycket av glassbilen, men nu är det dåligt med de, fast på sommaren kan de blir ibland. Annars går man ju på affärn och köper sig en glass. Ha en bra dag. Kram Mia.

Åsa
Åsa
15 år sedan

Ha, ha!! Glassbilen i Jugansbo är ofta lite av ett mysterium… Man hör den men man ser den aldrig! 😉
Jag hör den ”hela tiden” känns det som men jag har nog aldrig sett den! Mycket mindre köpt något… Tack för att du krossat myten om glassbilen i Jugansbo! Den finns! På RIKTIGT!! Ha, ha!
Nästa gång jag hör den ska jag ut och leta! 😉

Ha det bra!

Catty
15 år sedan

HAHA 🙂 vad gulligt 🙂 sist jag handlade var superlängesen.. men då köpte vi turkisk peppar glassarna.. de var grymt goda!.. .är sundborn gott ? 🙂

Nästa inlägg

Chokladbakelser

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x