ANNONS

*Rice

För ett tag sedan försvann ena delen av den enda slickepotten här hemma. En ny, helt vanlig vit inhandlades. Denna hamnade efter ca 1 vecka hemma hos mamma och pappa. När vi var där senast la mamma fram den och jag satt och pillade på den hela kvällen men fick iallafall inte med mig den hem. Så i veckan när jag och lillasyster hade lite shopping för oss hittade jag dessa underbara slickepottarNordik i deras nyöppnade butik i Västerås. De är helt ljuvliga i färgen och fungerar alldelens utmäkt.
Jag har en liten teori om att de inte blir missfärgade lika fort som vanliga, för färgen jag använder när jag färgar frosting o dyl är väldigt stark och färgar ofta av sig ordentligt. Men dessa har en väldigt glatt yta och verkar inte alls lika porösa.. Vad tror ni?
Jag köpte även en diskborste ut till sommarstugan som jag tyckte var riktigt fin och prisvärd. Ynka 15 kronor fick jag ge för den!

(eget collage med produktbild från rice.dk)

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Catty
16 år sedan

gud vad fina 🙂 blev sugen 🙂 ska in o kolla 🙂

Louise
16 år sedan

De där finns på Ica här ^^

ingegerd
16 år sedan

Jag tycker rice har fina saker!!=))

Ljuvligt Hemma
16 år sedan

Rice slickepottar är verkligen superba 🙂

Nästa inlägg

Ranch

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x