ANNONS

Fredag

Underbara fradag! Tänk en sådan härlig dag det här skall bli! Massor med härliga saker skall göras idag. Som ett extra stort plus så skiner solen för fullt här hos oss idag. Ljuvligt.

Något mer som jag glädjs åt, är att det senaste  nummret utav Elle mat & vin ligger på köksbordet och väntar på att bli lusläst! Nämligen var det så, att jag börjad fundera här om dagen om det inte var dags för det nya nummret att dya upp i brevlådan snart. När jag sedan var och handlade såg jag att ICA hade maj-juli upplagan stod där så fint i tidningsstället!!
Tur att jag var så himlans trött när vi kom hem, annars hade jag nog skickat ett mail och undrat var i helsike min tidning tagit vägen!!
 Men ibland så är det ju bäst att inte alltid göra som man först tänkt, för igår när jag kom hem från arbetet låg det lite papper och tidningar utspridda på köksgolvet (katterna hade med största sannorlikhet använt ena köksstolen som startbräda). När jag plockade upp dem såg jag ju att där var den! Tidningen som jag nästan skickat i väg ett mycket argt mail om att jag inte fått… Det hade faktiskt blivit lite pinsamt!

Istället var det stackars Sebastian som  fick sig en liten utskällning om varför min tidning låg där och varför han inta sagt att den kommit!?
Till svar fick jag att den legat på köksbordet i flera dagar och låg den på stolen, ja då hade jag själv lagt den där..
Så i slutändan visade det ju sig att den jag får vara arg på, ja det var mig själv!

Nej vit ni vad, nu skall jag sätta mig på balkonen en stund och läsa om hur man gör godaste glassen, Leilas cheescake och massa annat matnyttigt!

En härlig fredag önskar jag er alla!

(eget collage med bild från elle mat & vin)

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Karin
15 år sedan

oh vad somrigt och gott:)

Catty
15 år sedan

hej tjejen 🙂 ja, jag älskar också den tidningen 🙂 fick prenumeration på elle mat&vin i julklapp av min systers barn 🙂 tänk vad bra! förresten så måste jag nog testa att göra leilas new york blueberry cheesecake snart, är så himla nyfiken 🙂 ha en underbar helg 🙂 kram

Agnes
15 år sedan

vad härligt! Älskar Leilas cheesecake! 😀

ingegerd
15 år sedan

jag gillar också att lusläsa nya mattidningar!Folk jag känner bara tittar på mig,,Undrar varför?=D

Sofie
15 år sedan

Ja, sånt där är så typiskt! Tur att den kom till rätta tillsist 🙂

Trevlig helg på dig!

Kramar, Sofie

Cia
Cia
15 år sedan

Och det var riktigt bra det här numret också! Jag vill göra allt! Men det får vänta till efter uppsatsen…

Anonym
Anonym
15 år sedan

Åh! Vad härligt!

Anonym
Anonym
15 år sedan

Så somrigt och crazy!

Anonym
Anonym
15 år sedan

Ett sånt härligt initaitiv!

My
My
15 år sedan

Vill börja prenumerera på nån sn tidning. Älskar allt som har med mat att göra. När jag kollar i Buffé och såna tidningar vill jag typ laga allt som finns med i tidningen :P.

Nästa inlägg

*Rice

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x