ANNONS

Höstfrukost

Host, snörvel, snörvel. Förkylningsdags igen. Dagen har jag spenderat under duntäcket i soffan, omgiven av ett antal pappersnäsdukar, datorn, Elle mat & vin och katterna som undrande men nöjda krypit upp bredvid mig. 
Till frukost/lunch gjorde jag i ordning lite havregrynsgröt, det är gott med något varmt i magen när man inte känner sig helt pigg. Jag hackade i ett äpple, lite valnötter och russin. Jag lät gröten koka lite extra så att äpplena mjuknade, sedan smaksatte jag bara med kanel. Enkelt och lite höstig frukost!

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Mona
Mona
15 år sedan

Nya designen är fin=) men när man är inne på ett specifikt inlägg, om man klickat på kommentarer, så hamnar inte pennan i vänster hörn rätt. Den delas på mitten. Ett tips bara =)

karin
15 år sedan

ny och fin design! jag äter havregrynsgröt typ varje morgon och det är alltid gott med frukt på. brukar variera mig lite efter säsong. äpple och kanel ska jag prova någon dag!

Cecilia
15 år sedan

Vilken fin design nu fått!

Det låter som en riktigt god frukost. Det är mysigt att äta något som känns hemma i årstiden.

Sara
15 år sedan

Åh, vad gott det lät! Jag är ett stort fan av havregrynsgröt, måste prova din variant! 🙂

trackback
8 år sedan

ccn2785xdnwdc5bwedsj4wsndb
[…]here are some hyperlinks to sites that we link to simply because we think they’re really worth visiting[…]

trackback
8 år sedan

xcmwnv54ec8tnv5cev5jfdcnv5
[…]that is the finish of this write-up. Here you’ll locate some web pages that we assume you will appreciate, just click the links over[…]

Nästa inlägg

Ny layout

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x