ANNONS

Nigella Christmas

Här hemma snoras och hostas det fortfarande. Även denna dag har spenderats i soffan utan minsta lilla gnutta av energi.

Nja, det är väl lite tidigt att börja fira jul i oktober men om bara två månader är vi inne i mitten utav december, så det är bäst att börja fundera lite på julen redadan nu..
I början på oktober släpte Nigella Lawson sin nya kokbok Nigella Christmas.  Boken har 288 sidor och innehåller 150 färgfotografier, recept på allt du behöver till julen och tips på ätbara presenter att ge bort till nära och kära. Jag som är en riktig julfantast ska genast klicka hem denna bok! Perfekt krya på mig present, eller vad säger ni?

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
lina
15 år sedan

Ja, den tycker jag du ska unna dig:) Vill också ha!!!! Krya på dig!

Jennie
15 år sedan

Åh, jag fullkomligt ÄLSKAR julen! Den boken skall jag köpa utan tvekan. Den är en riktigt craving till min kokbokssamling! Har nog runt 25 st nu och jag är bara 16 år.. Haha lite lillgamlings-varning där.

Samlar du på något skoj ? =)

Kram, Jennie

Mary
Mary
15 år sedan

Nigella är fantastisk! Jag älskar hennes två kokböcker som står hemma i hyllan, för att inte tala om hennes ljuvliga program! Krya på dig! Kram Mary

ingegerd
15 år sedan

den VILL jag också ha!!bara gillar henne!!

c
c
15 år sedan

oj, den boken vill jag ha!!!

Fin blogg! själv är jag en hobby kock som älskar matlagning och att baka. Får ofta höra av familj & vänner att jag borde bli kock. Men svarar, att det bara är min hobby!!

Ha det bra

Ann-kristin S
Ann-kristin S
15 år sedan

Å den ska jag beställa hem .

Krya på dig

Enii
15 år sedan

Gud vad fin blogg du har.

Nästa inlägg

Höstfrukost

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x