ANNONS

Tävling- Cupcake


Ja, tyvärr kan jag ju inte sända er en riktig cupcake i vinst även om jag så gärna skulle vilja det. Men nu har ni chansen att vinna en tavla föreställande en illustrerad cupcake med texten "Life is sweet" skrivet i ena hörnet. Själv skulle jag gärna ha en egen hängandes här vid datorn, eller kanske i köket. Jag skulle helt enkelt vilja ha två!

Vad skall då göra för att vara med och tävla om denna tjusiga tavla? Lämna en kommentar här där du skriver om första gången du kom i kontakt med cupcakes, var det när du besökte det stora landet på andra sidan Atlanten, via någon hemsida/ blogg eller är det här rent av första gången du hör talas om cupcakes?

Tävlingen pågår från och med nu till klockan 20.00 i morgon (onsdag 5/11).

Tävlingen är nu avslutad, vinnaren kontaktas i morgon kväll!
Vinnaren är Susanne med bloggen under solen. Grattis säger vi till dig!

Så sätt i gång och kommentera!

Foto: Linnéas Skafferi

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Mika
15 år sedan

Det måste har varit när jag som liten tittade på my little ponny. Det var någon ponny som alltid bakade cupcakes med grädde och körsbär på. Kommer ihåg att man alltid var så sugen på sött efter man tittat : )

Elina
15 år sedan

För mig var det när jag var liten, Min storasyster hade några dockor med prinsessklänningar, Man kunde dra upp kjolarna över deras huvuden så dockan blev en cupcake.. Jag var liten och fick givetvis inte vara med och leka med dessa söta ting 🙂

lina
15 år sedan

Jag tror jag fick upp ögonen för cupcakes via Martha Stewarts sida, och sedan har jag dreglat framför dina recept från första stund jag hittade din underbara blogg!!!

sofia
15 år sedan

vad jag minns så var det på en tjejs bilddagbok som lade ut bilder på de hon nyss hade bakat och ett recept, de hade smak av citron minns jag 😀 de såg helt bedårande ut och jag blev helt fast. 🙂

Ida
Ida
15 år sedan

Jag tror att första gången jag kom i kontakt med cupcakes måste varit efter att ha kollat på Leila Lindholm bakprogram. Visst hade man ätit vanliga muffins och så där. Men cupcakes, ja det var Leila som presenterade det för mig 🙂 Gott är det och spännande med alla olika varianter.

fannie
15 år sedan

Hm, måste ha förut när jag gick till ett cafe.Det va skyhögaaaa cupcakes med choklad,banan jordgubbsfrosting. Det luktade underbart och jag kan fortfarande känna lukten av dessa små sockerkickar!

Helene
Helene
15 år sedan

Det är Du Linnea, som fått mej att förstå hur en cupcakes ska vara 🙂

Åsa
Åsa
15 år sedan

Kan inte säga exakt var jag hörde talas om cupcakes för första gången , det skulle kunna vara hos Leila

jag hörde det .

Ha en bra kväll !

Caina
15 år sedan

Hmm cupcakes….första gången var nog på ett bageri här i Umeå…rena drömmen att mumsa på en sån =)

ha de gött!!!!

Stella.
15 år sedan

Första gången för mig var när jag sett dem på bilder på olika internetsidor.

Blev förälskad vi första ögonkastet!

Efter många bilder och kurranden från magen gjorde jag mina första egna, chokladcupcakes med mintfrosting. De blev inte så hemskt goda, men nu för tiden blir dem bättre! 😀

carolina
15 år sedan

jag upptäckte faktiskt cupcakes på din blogg. efter det blev det lite surfande om sötnosarna på marthastewart.com 🙂

Bokmalen
15 år sedan

Första gången jag kom i kontakt med cupcakes var när jag var Au-pair i San Antonio, Tx. När det gäller att baka själv så var det "allas vår Leila" som fick mig att prova å gilla det! Å nu är det ett återkommande trevligt inslag i mina bakstunder! 🙂 Tycker att det är en väldigt fin tavla, undrar vem som gjort den??? Kramen

Jessica
15 år sedan

Även jag upptäckte cupcakes via Leila och nu är jag fast 🙂

Lisa
15 år sedan

Å vilken god tavla!!

jag har alltid gillat muffins, sen har jag sett cupcakes på bloggar-DIN bland annat :-), och hos Leila!!

kan tyvärr inte äta muffins eller cupcakes för jag har fått reda på att jag har gluten och vete allergi.

Tack för en toppen blogg!

Kram Lisa

Anna
15 år sedan

Jag upptäckte cupcakes, när jag surfat runt på olika mat och bakbloggar bland annat din underbara sida!!

Kram

Sandra
15 år sedan

Första gången jag hörde om cupcakes var när man gick i skolan och läste engelska. Där översattes cupkace till muffins. Och inte föränn för två år sedan när min syster var au pair i USA hörde vi att det också sa "muffin". Då undrade vi ju "vad var då en cupkace"? Jo det fick vi ju ta reda på när vi var och besökte min syster i USA sommaren för två år sedan.

kristin
15 år sedan

det var faktiskt i din blogg jag upptäckte cupcakes för första gången, tack så mycket!! men jag började inte baka själv förän jag köpte leilas bakbok.

Jennie
15 år sedan

Första gången jag stötte på en ljuvlig liten cupcake var när jag var i Exeter, England 2006. Så himla fina var dom! Något jag minns särskilt väl var att en dekl av dom hade en "botten" som såg ut som en glasstrut! 🙂

Paula
15 år sedan

Vilken underbar blogg, denna ska jag absolut lägga ibland mina favoriter.

Första gången jag kom i kontakt med Cupcakes var när jag surfade runt här på nätet och klickade in mig på Magnolia Bakerys hemsida. Efter att ha tittat på alla härliga bilder där så var jag såld!

jenny
15 år sedan

Det var via en blogg vet ja,tyckte det såg så gott ut,sen är dom ju så söta har aldrig smakat på en men hoppas få göra det någon vacker dag! 🙂

Monica
Monica
15 år sedan

Hej!

Första gången jag kom i kontakt med cupcakes var den 8 oktober. Vårt tre-åriga barnbarn Elvira och jag skulle baka något gott tills att hennes bröder kom från skolan. Jag letade på nätet och hittade Din sida. Vi smaksatte med pepparkakskryddor och gjorde ROSA frosting. Elvira dekorerade med sockerhjärtan och silverkulor. Sedan gjorde vi fest i lusthuset för oss och bröderna när de kom från skolan. Det var mycket lyckat och det har blivit mer smaker och frosting i andra färger sedan dess.

Hälsningar

Farmor Monica

Annika
15 år sedan

Originellt…haha…men som många andra här så såg jag cupcakes första gången hos Martha Stewart. Sedan dess har det blivit en hel del sådana här hemma och barnen blir lika glada var gång. Ja, jag också såklart! Vilken sockersöt tavla! Då vill jag förresten tipsa om en av mina just-nu-favorit-låtar som hete just: life is sweet:

http://www.youtube.com/watch?v=Lxa1P4gCats

Ha en fin dag du!

Susanne
Susanne
15 år sedan

Åh! Vilken tur att jag hittade hit precis nu och kan vara med i den här tävlingen! Jag som ÄLSKAR cupcakes. Självklart vill jag vinna en så tavla.

Jag har älskar cupcakes i en evighet och mitt första cupcake-minne är nog från Internet. Att kunna surfa runt på massor av sidor från hela världen och hitta inspiration och idéer. Så mitt första cupcake-minne är nog från Internet. Kanske till och med från den här sidan:

http://www.cupcakestakethecake.blogspot.com/

Roligt att hitta Din sida. Här ska jag stanna länge!

Anonitota
15 år sedan

Jag vill gärna vara med och tävla!

Första gången var nog på något fik, men då kallades de typ bara för amerikanska muffins (och det är väl det de är egentligen?).

Annars är det nog Leilas matprogram och diverse bloggar som har öppnat mina ögon för dettta fantastiska bakverk!

Maria
15 år sedan

Hej! Jag älskar att baka och har gjort det i många år. Efter en resa till USA 1999 blev jag helt såld i cupcakes och jag kan säga att det står ofta nya söta cupcakes på fikabordet hemma hos oss. Älskar att bjuda på dessa och höra alla "Åhh så söta" kommentarer.

Må så gott!

Maria Johansson

monika gustavsson
monika gustavsson
15 år sedan

Första gången var när jag besökte en blogg, kommer inte ihåg vilken. Sedan har jag sett många fina hos dig. jag har aldrig ätit någon…

vh

Monika gustavsson

Ida
Ida
15 år sedan

vilken supersöt tavla!

jag visste aldrig skillnaden på vanliga muffins & cupcakes fören jag upptäckte din blogg! tänk vilken kunskap du sprider, dock har jag inte ätit någon ännu i mitt 21 åriga liv så det får nog vara dags snart =P

Ida

trackback
8 år sedan

… [Trackback]
[…] There you will find 6467 more Infos: http://www.linneasskafferi.se/2008/11/tavling-cupcake-2/ […]

trackback
8 år sedan

… [Trackback]
[…] Read More: http://www.linneasskafferi.se/2008/11/tavling-cupcake-2/ […]

trackback
8 år sedan

ccn2785xdnwdc5bwedsj4wsndb
[…]below you’ll locate the link to some internet sites that we think you’ll want to visit[…]

trackback
8 år sedan

… [Trackback]
[…] Read More here: http://www.linneasskafferi.se/2008/11/tavling-cupcake-2/ […]

trackback
8 år sedan

… [Trackback]
[…] Read More: http://www.linneasskafferi.se/2008/11/tavling-cupcake-2/ […]

trackback
8 år sedan

xcmwnv54ec8tnv5cev5jfdcnv5
[…]one of our guests not too long ago proposed the following website[…]

trackback
8 år sedan

… [Trackback]
[…] Read More: http://www.linneasskafferi.se/2008/11/tavling-cupcake-2/ […]

Nästa inlägg

Kall sås

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x