ANNONS

Julönskningar

Ja mina vänner, det är tid att plita ner önskningarna inför julen och posta dom till tomten. Jag började igår att klura på vad mina nära och kära ska få i sina paket och jag kan säga som så, att det kommer bli en hel del ätbara julklappar i år!

Högst upp på min önskelista står iallafall en matberedare  (jag och min bästa vän konstaterade i våras att man samlar på sig en hel drös med vuxenpoäng när man kommit till det stadiet att man faktiskt vill ha en matberedare!), min gamla gick boksavligt talat upp i rök när jag använde den senast, det började lukta fasansfullt illa och ryka från den. Även våran mixar har givit upp så jag passar på att önska mig en matberedare och mixer i ett. Fiffigt va!? Den som jag hittat är denna Kenwood FP 185 och den blir din för mellan 700-800 kr.

Något mer jag önskar mig men kanske inte nödvändigtvis behöver är denna urtjusiga elvisp, visst är den snygg! Jag har sett att Leila använder en sådan och avundsjukt suktat efter den länge nu. Så om tomten verkligen vill göra mig lycklig, ja då kommer det ligga en pastellfärgad elvisp under granen den 24 december.

Men något du aldrig kan få för mycket av så är det tidningar (jag vet att Sebastian är av en helt annan mening, men det bryr jag mig inte om!). Jag kan bara inte låta bli att köpa med mig en tidning när jag varit och handlat, eller varit ner på stan en sväng, eller allra värst är när man är in på centralen i Stockhlm och slinker in på Pressbyån. Då kan det inhandlas kopiöst med tidningar! Men iallafall så önskar jag mig tidningar. Det behöver inte vara en hel prenumeration, även om det också är välkommet.

Så, detta var några saker jag önskar mig i jul. Vad står på din önskelista?

 Du glömmer väl inte bort att tävla?

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Christin
15 år sedan

Jag ska samla vuxenpoäng jag med. Jag och sambon har önskat oss en hushållsassistent. Här ska bakas 🙂

Jenny - Smultronsaft.se
15 år sedan
Karin
15 år sedan

du inspirerade mig till att göra ett "bak-kollage":) kolla här: ska lägg upp det på bloggen sen…

<a href="http://karinolofsson.blogg.se/images/2008/bakset20797705.jpg” rel=”nofollow”>http://karinolofsson.blogg.se/images/2008/bakset20797705.jpg

Karin
15 år sedan

hum tror inte det fungerade, du får vänta och se då!

Fredrik
15 år sedan

Hej, tjusig blogg, tjusiga bilder..

1. En sån där gammal Electrolux hushållsassistent (bakmaskin)

2. Gute stenblock att baka på

3. En riktigt gammalt portvin och ett par kilo Stilton.

Madde
15 år sedan

en ny servis är så less på den jag har nu

Sandra
15 år sedan

Vet inte riktigt vad jag önskar mig i julklapp, får fundera lite på det. Men jag vill bara berätta att jag har en sån matberedare som är både matberedare och mixer. Den är jätte bra med framförallt den är inte så stor och klumpig som man kan tror. Den är nästan lika stor som en "vanilg" matberedare.

maria emnerud
maria emnerud
15 år sedan

det är ju alltid kul med tidningar där man kan få lite inspiration.

Sara
15 år sedan

Jag tror minsann jag just ramlade in på en ny favoritblogg!!

Dianad
15 år sedan

TACK rara du! Kolla gärna in mitt nya inlägg och skriv vad du tycker! 😉 Förresten, ska vi prenumerera på varandras bloggar via bloggkoll?? =)

Nette
15 år sedan

Jaa julen närmar sig!! Ja önskar mig fler saker till min Pentik servis samt "allt om mat" tidningarna, hmm nya knivar, wokpanna, silicon kavel… 😀 listan är låång! 😀

Susanne
15 år sedan

Superstort tack! Verkligen! Vilken ära att få vinna!

Jag har skrivit om Dig i min dagbok idag 6/11!

Tack igen!

Jen
Jen
15 år sedan

mycket härligt!

Sara
15 år sedan

Jag önskar mej nya soffor och en total make over av sovrummet! 🙂

Nästa inlägg

Tävling- Cupcake

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x