ANNONS

Bygga bo

Första advent har nu passerat och den innehöll allt vad man kan önska. Julmusik, glögg, pepparkakor och trevligt sällskap. Det jag saknade var saffransbrödet, själv har jag inte hunnit baka något och på ICA var det tvärslut på alla hyllor som hade ordet "saffran" på etiketten.

I år tänkte jag försöka mig på att bygga ett litet hus, ja ett pepparkakshus då förstås. Jag har letat runt lite för att få inspiration men fångsten var dålig. Hos Martha hittar du självklart en variant, här kan du också ladda ner mallarna. Men det som tilltalade mig mest är de urtjusiga hus ni hittar hos Linda. Riktigt fina och idén med att ställa dem på knäckebröd är riktigt fiffig tycker jag!

Har du några goda råt och tips inför pepparkakshusbygget? Dela gärna med dig isåfall.


Bild: marthastewart.com

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Karin/Theas rum
15 år sedan

Kul med pepparkakshus. Min man bakar alltid varje år.

Filibabba
15 år sedan

åh det e så kul med pepparkakshus 😀

Daniel
15 år sedan

Vi har bakat en stor vila på jobbet. Man bör väl vara noga så att alla linjer är raka så inte huset blir snet, det är väl det spontant jag kommer att tänka på

Johanna
15 år sedan

Vad FIN du var i håret! Super! Du ser ut att ha gjort en liknande förvanlig som jag. Klippte lugg i morse nämligen 🙂 Kram Johanna

Terese
15 år sedan

Men wow… vilket hus! Måste säga att du har en underbar sida! Ska lägga till dig på bloggkoll direkt. Välkommen in till mig och tävla!

Nästa inlägg

Ljus och mörktryffel till första advent

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x