ANNONS

KRAVmärkt

För ett par veckor sedan kom det ett mail med förfrågan om att få prova kravmärkt vatten. Jag tyckte först det lät lite konstigt, för hur kan vatten vara annat än kravmärkt? Men när jag fått läsa lite mer nogrant så visade det sig att själva aromerna i vattnet var kravmärkta. Förra veckan kom de små fina glasflaskorna hem och vips så var de slut!
Jag  och alla andra som testade vattnet blev riktigt imponerade av smaken, då det inte smakade som vanilgt bubbel, godare liksom. Så här hemma får detta vatten från Malmberg tummen upp!

Dessa kommer att finnas på konferensanläggningar och hotell, men även i ICAs sortiment. Smakerna är apelsin och citron.

Har du några favoriter bland de kravmärkta produkterna som du vill tipsa om?

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Kakan
15 år sedan

Vaniljpulver som är 100 % vanilj, helt utan socker. Det är kravmärkt men jag minns inte vad den heter.

Sussi
15 år sedan

Det är skrämmande med alla tillsatser som finns i livsmedel. Ska provsmaka vattnet.

LOST BLOGGEN
15 år sedan

Det låter spännande. Måste ta och prova så fort jag får chansen.

Sara
Sara
15 år sedan

Snygg flaska! Tyvärr handlar jag alldeles för lite kravmärkta produkter, så jag har ingen favorit….

Maria
15 år sedan

Jag blir riktigt törstig av bilden 🙂

Sara~Candis
15 år sedan

Åhåå får hålla utkik när de kommer ut 😀 har inga favoriter på kravmärkt tyvärr.

Anonym
Anonym
15 år sedan

Var så lite så : ) ha en bra jul! kram

Mickan
15 år sedan

Bra med KRAV-märkning.

Men det hjälper inte att flaskorna ska transporteras och att glaset måste återvinnas. Nej, jag kör på sodastream när jag vill ha bubblor i vattnet, och smaken, den kan man få av KRAV-märkta citroner. 🙂

Sanna
15 år sedan

Ja det ser ju fresh ut men jag håller med Mickan. Kranvatten! Och vill man ha bubbel så blir det Wasser Max som fixar den grejen.

Anonym
Anonym
15 år sedan

HEJSAN KOLLA MIN GUCCI&IPHONE TÄVLING PÅ MIN BLOGG! GOD JUL PÅ DIG :), KRAM SARA http://anonymdagbok.blogg.se/

sara
15 år sedan

jag blir törstig av att glo på bilden :p

Emma Damm
15 år sedan

Hej.. Jag behöver lite tips om vem/vad du tycker att jag ska rita härnäst. Gå gärna in i min blogg och skriv i det senaste inlägget vem/vad du tycker att jag ska rita 🙂

Emilia
15 år sedan

Det finns ett jättegott vitt vin somheter Ecologica om jag verkligen verkligen kan rekommendera! Det är dessutom rättvisemärkt, vilket inte gör saken (eller smaken) sämre!!

stina
15 år sedan

Jag handlar bara ekologisk mat och det är så enkelt och gott så jag förstår inte varför folk fortfarande envisas med att köpa all konstgjord skitmat, fullproppad av tillsatser när vi nu har så mycket riktig mat i affärerna. Det finns precis allt. Glass, mjöl, pasta, bönor, grönsaker, frukter, saft, cider, öl, vin, dessertostar, digestivkex, smörgåsrån, ost, ägg, lax, wokgrönsaker, kokkosmjölk, mangochutney, leverpastej, soya, olja och vinäger, glögg, pepparkakor, flingor, müsli, fil, yoghurt, vegetariska alternativ, kaviar, gravlaxssås, kryddor, godis, chips, grädde, gräddfil, creme freiche ja you name it. Betala dom där extra små slantarna. Kroppen kommer att tacka dig och hålla sig frisk och fri från cancer och andra besvär och man märker hur mycket godare solmogna tomater smakar och hur fräscht det känns att äta någonting som är naturligt och inte indränkt i kemikalier och insektsmedel.

Den bästa ekologiska varan jag vet är Icas ekologiska jordgubbssaft. Den smakar seriöst som att man precis har mosat och fått ur saften från en solmogen jordgubbe. HELT UNDERBART!

och apropå det översta inlägget, du kanske menar det äkta vaniljpulvret i en liten fin burk från Bourbon Vanilj.. Det är iaf helt sjukt smakrikt. Förrut fick man ösa i vaniljsocker för att få någon smak. Med det äkta vaniljpulvret behövs en knivsudd bara. Gott i pajer, hemgjord glass, pannkakor och andra bakverk och desserter.

My - miljöbloggen
15 år sedan

Bra inlägg, sådana här produkter behöver lyftas fram!

Annika
15 år sedan

Hej, och tack för besöket hos mig och den fina komplimangen. Du har verkligen en snyggblogg, med ambitiös layout. Jag blir jätteimponerad.

B R O W N S U G A R
15 år sedan

Din blogg är så himla mysig! 🙂 man blir glad när man klickar in sig här

lina
15 år sedan

Fullkornsbrödet från kung markatta är min favvo!!!

Nästa inlägg

Tacosallad

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x