Bubbel


Vi fortsätter väl på vattentemat här på bloggen. Idag har vattenbubbelmaskinen fått ny kolsyrepatron, den har stått lite bortglömd i ett hörn av köket men nu bubblas det vatten som aldrig förr här hemma!

Ett mycket enkelt sätt att liva upp det naturella mineralvattnet är att tillsätta fryst frukt och bär. Köp citroner, lime eller apelsin när det är extrapris på dom, tvätta av, skiva och lägg i frysen. Så har du perfekt smaksättning och is, allt i ett till ditt bubbelvatten på ett litet kick.
I frysdisken på mataffären hittar du jordgubbar, hallon, bjönbär, blåbär ja det mesta finns faktsikt numera fryst, perfekt att ha på lager i frysen hemma.

Vill man nu inte bara dricka vatten så är det supergott att ha fryst frukt/bär i lite fruktsoda eller varför inte i det vita vinet?
Nu tycker säkert flertalet av er vinkännare där ute att man totalförstör ett vin genom att ha i diverse fryst frukt i det, men köp hem ett billigt vitt vin, lägg i den frysta frukten i en skål, slå över vinet och lite fruktsoda och fördrinken är klar!

Trevlig lördagskväll önskar jag er alla!


Bild: Linnnéas Skafferi

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Jenny
15 år sedan

jag kan inte leva untam min bubbelmaskin!

Leila
15 år sedan

Hej!

Måste fråga, när du gör cupcakes….har du dem i kylen då? Ska smörkrämen vara kyld eller ska den vara rumstempererad när man serverar?

Christin
15 år sedan

Bubbelvatten med frysta jordgubbar är kanongott!

Jen
Jen
15 år sedan

HejHej 🙂

Tänkte fråga om vi skulle länka varandra i sidkolumnen, din blogg är ju så himmla mysig!

Ha en jätte bra dag!

emmah
15 år sedan

har bloggat i 5 dagar & har redan över 1000 läsare, kolla in bloggen du också 🙂

http://emach.blogg.se

Anonym
Anonym
15 år sedan

brabra blogg 😀

Nästa inlägg

Tävla om vatten!

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x