ANNONS

Tävling-Aromboden


Som jag skrev tidigare har jag fått förmånen att testa några av arombodens härliga kryddblandningar. Vet ni vad? Nu har ni läsare chansen att lägga vantarna på ett kitt med 5 stycken kryddburkar.
Min favorit är helt klart mozzarella tomatmix (som ni ser på bilden har det redan gått åt en hel del!!). Perfekt att strö över salladen eller som smaksättning i dressingar.

För att vara med att tävla vill jag att du berättar vilken smak du helst skulle vilja ha? Alla sorter hittar ni här, under fliken kryddor.

Tävlingen pågår fram till onsdag 27/5 kl 20.00.

Så sätt igång att tävla, det är verkligen en vinst du vill ha till sommarens alla grillkvällar!

Bild:Linnéas Skafferi

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Katarina
14 år sedan

Jag skulle vilja ha "Svensk Sommarkrydda". Den låter mysig, romantisk och god. Perfekt till sommarens bästa som färskpotatis, grillat och fräscha grönsaker.

Rebecca
14 år sedan

Gratängkrydda med cheddarsmak tror jag är min melodi. Vad är godare än cheddarost? Men det var svårt att välja, för det var många som såg väldigt goda ut!

MikaelaAndersson
14 år sedan

jag sulle vilja ha

mozarella tomatmix

dracula spicemix

svensk sommarkrydda

african rib m vittvin

fina fisken

Håller tummarna nu då! 😀

Anna Maja
14 år sedan

Härligt! Den krydda jag helst skulle vilja ha är din favorit, Mozzarella tomat. Eller kanske Lemon/dill

SaraG
SaraG
14 år sedan

Jag skulle vilja vinna taco kryddan! Älskar tacos och det blir ofta här hemma så det skulle va skönt att testa en utan massa E-nummer!

Bokmalen
14 år sedan

Å, vilken härlig vinst!! Hoppas verkligen på att vinna kryddorna. Dracula Spicemix och Mozzarella & tomatmixen gör att det vattnas i munnen. Dom 2 skulle jag gärna prova. Ska jag välja en så blir det Dracula Spicemix.

Eva-Stina
14 år sedan

Vilken trevlig tävling! Fanns ju rätt många trevliga kryddor måste jag säga, men den som föll mig mest i smaken var Rouille-kryddan, jag gillar kryddorna i den franska maten så den borde passa mig utmärkt :)Tack för en fin blogg!

Lina van der Putten
14 år sedan

Skulle vilja ha den mozarella tomatmix =)

Vanja
14 år sedan

Jag är med och tävlar.

Jag älskar kryddor, att krydda maten efter behag är det bästa med matlagning 😉

Av kryddorna på hemsidan fastnade jag för Ostkrydda Cheddar. Den skulle jag hitta på mycket gott med:)

Jag tänker främst på kalla såser, dipper… men ohhh, det finns så mycket mer 🙂

Leila
14 år sedan

Hej Linnea 🙂

Först vill jag bara börja med att tacka för en otroligt bra och inspirerande blogg, jag är inne här och läser väldigt ofta och varje gång blir man lika glad 😀

Jag har testat flera av dina recept och lika positivt resultat varje gång!

Om jag fick chansen att testa en av kryddorna så skulle det bli ostkryddan cheddar, den låter väldigt spännande och just att den går att använda till så mycket och det passar mig som tycker så mycket om att laga mat och experimentera med nya maträtter och kombinationer i köket, både med kött och vegetariskt 🙂

Ha det jätte bra och tack än en gång för en toppen blogg

Kram Leila

soya
14 år sedan

Gratängkrydda med Cheddarsmak låter hur gott som helst. Cheddarost är nog den godaste osten, och den passar ju väldigt bra i gratänger, hihi.

kram

Marie
14 år sedan

Jerry Jerk Fish Rub – den rekommenderas både till fisk och sallad vilka båda är två sommarfavoriter!

caroline
14 år sedan

Jag skulle gärna vilja testa Västerås Grillkrydda om jag skulle vinna =)

Sarah
Sarah
14 år sedan

Hej!

Vill först bara säga att jag blir inspirerad av dig! Gjorde köttfärssoppan idag och båda jag och min pojkvän älskade den!

Jag skulle ha valt Cheddar som krydda för att exprimentera med. Speciellt att ha på popcorn, känner att det kan bli en hit!

Catrin
14 år sedan

ojojoj Tacco kryddan helt klart 😉

Annelie
14 år sedan

Åhh, jag skulle vilja ha svensk sommarkrydda! Det låter som det skulle kunna bli en hit i sommar!

Roder
Roder
14 år sedan

Med tanke på att jag landade ett antal fina abborrar i håven idag + att jag tycker att citronpepparen som finns i affären är lite tråkig skulle jag vilja pröva Citronpeppar Special.

Ida
Ida
14 år sedan

Jag skulle vilja gratängkrydda med cheddarsmak. Dels för att jag älskar alla typer av gratänger och dels för att det bästa jag vet till grillat är potatisgratäng med mycket ost 🙂

Anna
14 år sedan

Jag skulle vilja ha gratängkryddan med cheddarost! 🙂 Jag tycker mycket om cheddarsmak men tyvärr är det en av de få ostar min fina pojkvän inte klarar av att äta p g a allergi så det har inte blivit någon cheddar på länge och då passar ju en krydda med den perfekt ju 🙂

Linda
14 år sedan

Åh jag skulle vilja testa gratängkrydda med cheddar

Jonas
Jonas
14 år sedan

Självklart är jag med och tävlar.

mitt önskemål är Sloppy Joe Rub Mix, mest för det roliga namnet skull 😉

Hannah
Hannah
14 år sedan

Då både jag och min sambo är oerhört förtjusta i tacos får jag nog säga Taco kryddan, men det var inte lätt att välja fanns en massa spännande sorter att välja bland hör här pink lady flingsalt, hawaii krydda vem vill inte ha ett prov på dessa??.

Oerhört mysig och inspirerande blogg du har…

MVH Hannah

josefine
14 år sedan

hej.

jag skulle välja Svensk Sommarkrydda, om jag vann.

ha en bra dag, och tack för en super mysig blogg!!

/josefine

Anonym
14 år sedan

Hej !

Oj det var ingen lätt sak, att välja ut bara en utav kryddblandningarna. Det fanns ju så hiomla många som verkade goda. Men skulle jag bara testa en skulle det nog vara Lemon/Dillkryddan. Jag skulle nämligen vilja lära mig att tillaga fisk lite bätte. Och det verkar som om denna kryddmixen skulle passa perfekt på den grillade fisken elelr i en kall sås till en bit fisk. Kanske även över egen potatissallad =) ja vem vet jag kanske vinner och får då möjlighet att testa =) Annars får jag kanske beställa en på aromaboden. Ha en bra dag. KRAM

Sandra
14 år sedan

Hej !

Oj det var ingen lätt sak, att välja ut bara en utav kryddblandningarna. Det fanns ju så hiomla många som verkade goda. Men skulle jag bara testa en skulle det nog vara Lemon/Dillkryddan. Jag skulle nämligen vilja lära mig att tillaga fisk lite bätte. Och det verkar som om denna kryddmixen skulle passa perfekt på den grillade fisken elelr i en kall sås till en bit fisk. Kanske även över egen potatissallad =) ja vem vet jag kanske vinner och får då möjlighet att testa =) Annars får jag kanske beställa en på aromaboden. Ha en bra dag. KRAM

sanna w
sanna w
14 år sedan

Jag skulle vilja testa någon av alla grillmixerna. Fastnade lite extra för 'African Rib m vittvin' som låter ljuvligt god med vitlök, tomat, selleri och paprika, men även fräsch med citronen och det vita vinet!

Min kära make fick ni när han fyllde 25 en gasolgrill och den kommer användas flitigt i sommar – då skulle 'African Rib m vittvin' passa finfint och förgylla våra middagar!

Frida R
Frida R
14 år sedan

Jag fastnade direkt för Dracula Spicemix. Gillar allt som innehåller vitlök 🙂 Denna skulle passa perfekt till dip-sås till det grillade i sommar!

sussie
sussie
14 år sedan

Ostkrydda Cheddar tävlar jag gärna om.

Är inne på din blogg varje dag för tips om mat och bak. Ska jag ha nåt särskilt så är du en väldig inspiration. Tack!

Madeleine
14 år sedan

Jag är gärna med och tävlar, mozarella tomatmix är den krydda jag väljer.

Camilla
14 år sedan

Beslutsångest! Men det får bli säsongskryddan "Svensk Sommarkrydda" som förstahandsval den här gången. 🙂

Emelie
14 år sedan

Mozarella Tomatmix lät inte alls fel, den skulle jag gärna vilja vinna.

Kram!

Rolf
Rolf
14 år sedan

Favoriten är Fina Fiskenkryddan. Om jag vinner så ska jag ge min älskade hustru kryddorna i efterskott på sin födelsedag. Hon skulle bli överlycklig. Håller tummarna!!!

Mvh Rolf

Birgitta
Birgitta
14 år sedan

Jag väljer Gratängkrydda m cheddarsmak som min favorit. Hoppas på tur nu.

Kram Birgitta

Madelene
14 år sedan

Jag väljer Sloppy Joe Rub Mix. Håller tummarna nu att jag får vinna!!!

Kramar Madelene

Lisa
Lisa
14 år sedan

Jag blir väldigt nyfiken på Persillade.. Tror det är en väldigt användbar krydda till sommarens sallader och såser 🙂

Tommy
Tommy
14 år sedan

Jag gillar Tacokrydda bäst. Hoppas på lite tur nu och då ska jag ge min söta flickvän vinsten. Hon tycker mycket om att laga mat.

Mvh Tommy

Robert
Robert
14 år sedan

Jag föll bäst för Fiskkrydda singö. Har jag tur nu, så ska jag överraska min underbara flickvän med lite goda kryddor, bara för att jag älskar henne så mycket och hon gillar att laga mat till oss. Hon skulle bli sååå glad. Hoppas!!!

Mvh Robert

Ulrika E
Ulrika E
14 år sedan

Min favorit är Mozarella Tomatmix, den låter helt super. Jag håller tummarna stenhårt! Vilken underbar blogg du har.

Kram Ulrika

Anna
14 år sedan

mozzarella tomatmix är nog min favorit… så nu håller jag tummarna och fortsätter läsa din underbara blogg.

Tonårsliv by Leonora - Back in the game again
14 år sedan

Hoppas du får en härlig dag! 🙂

allt väl?

Amelie
14 år sedan

Jag skulle vilja vinna Hawaiikrydda. Tänk dig kyckling, ananas och den – mumma!

Ida
Ida
14 år sedan

skulle vilja ha gratängkrydda med cheddar! smaskigt värre!!

Elina
14 år sedan

Jag skulle helst vilja vinna "Dracula Spicemix" till sommarens alla grillrätter ! 🙂

Rebecka
14 år sedan

Svensk Sommarkrydda Låter perfekt för mina smaklökar!

Jeanette
14 år sedan

Jag skulle gärna testa Croco Jack Rubmix – låter supergod till alla sommarens grillpartyn!

Maria Eriksson
Maria Eriksson
14 år sedan

Jag är jätte sugen på att testa gratängkrydda med cheddarsmak, finns ju såå många kryddor som verkar jättegoda på deras sida. Men jag är så svag för ost att det måste bli den, mums! Hawaiikrydda låter också jättegod, kyckling, grädde, eventuellt bacon och hawaiikryddan måste ju vara en hit! Tack för jättegoda recept och super fina bilder!

emelie
14 år sedan

Jag är med och tävlar om 1. Mozarella tomatmix

kommer passa perfekt till mina sommarsallader & sena grillkvällar. yummieyummie.

jp
jp
14 år sedan

Jag älskar italienskt, så jag satsar på Mozarella tomat mixen. Det vattnas redan i munnen på mig! Älskar sommarmat och att göra olika marinader, sallader, såser med spännande kryddor/dressingar. Vore perfekt. Till sist vill jag tacka för en underbart inspirerande och trevlig blogg!

Marina
Marina
14 år sedan

Lökmix såklart! Underbart de dagar man inte känner att man orkar stå och hacka och få gråt i ögonen!

Ann-kristinS
Ann-kristinS
14 år sedan

Jag skulle gärna vilja prova Gratängkrydda m cheddarsmak ,den låter jätte god

Nästa inlägg

Blueberry chocolate

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x