Liten undersökning…

Jag försöker hela tiden utveckla bloggen och göra den mer intressant. Något som då väger väldigt tungt är vad ni läsare tycker och tänker. Det är även kul för mig att veta lite mer om er läsare, var ni bor och hur ni hittade hit. Därför har jag knåpat ihop ett litet frågeformulär som ni mer än gärna får fylla i. Ni hittar den här till höger, klicka på texten "Svara på min undersökning", så ploppar frågorna upp!


Vill du tycka till om något som undersökningen inte tar upp, lämna då gärna en kommentar!

Tack på förhand!

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Rosanna
14 år sedan

Jag bor i stockholm, hittade hit via bloggkoll och jag vill se mer dessert recept :F

Anonym
14 år sedan

Bor i Uppsala, åker ofta förbi Sala eftersom vi har stuga utanför Avesta! Hittade hit via matplatsen.org tror jag?! Iaf fall någon annan matblogg som länkat till dig. Jag äter nu låg kolhydratkost och känner verkligen att jag kan använda mig av dina recept, är bara att ta bort kolhydraterna!

Alisa -[Amor Vincit Omnia]- Alisas Blogg Awards
14 år sedan

Sitter i Sätra/Stockholm och gillar bloggen för recepten såklart men även de underbara bilderna du tar!:) Man blir så glad och hungrig hehe!
Hittade bloggen via Bloglovin´

Anonym
14 år sedan

Jag måste bara säga att jag ÄLSKAR din blogg ! Den är helt underbar ! 🙂 Dina bakverk är så himla vackra, och ser så goda ut ! Om man ändå var så duktig i köket ! :p

Anna
14 år sedan

sitter i skåne och följer din blogg, hittade hit från blogg.se gillar allt med att baka.

Emma
14 år sedan

Jag bor i Umeå, minns ej hur jag hittade hit och tycker om att du har blandat mat, desserter, köptips mm. Men den största anledningen till att man vill komma tillbaka är ju dina otroligt vackra bilder. Tack för att du bloggar! 🙂

Lomina
14 år sedan

Jag sitter i Karlstad, hittade hit när du var veckans blogg på blogg.se:s hemsida om jag inte minns fel.
Älskar dina recept på goda efterrätter och dina vackra bilder!

Lise-Lott
14 år sedan

Jag sitter i Söderhamn och hittade din blogg via Bloggkoll, jag har provat flera av dina recept och gillar dom för att de sällan är särskilt besvärliga och dom säljer sig själv med de vackra bilderna!

Karin/Rosa maränger
14 år sedan

Läser från Västkusten och hittade hit en gång från länk hos "från 137 kg" och sen har jag varit fast. Gillar dina recept och snygga bilder!

Frida Hagström
14 år sedan

Hej hej , Tidaholm här. Minns inte hur jag hittade hit. Älskar pasta recepten och alla bilder.

Anne Marthe
14 år sedan

Jeg fant bloggen din på bloglovin, lette etter blogger som hadde oppskrifter (food & drink-kategorien), og da så jeg at bloggen din hadde mange prenumeranter og da la jeg deg til på bloglovin. Er veldig glad i å bake/lage mat, så derfor syns jeg det er spennende med nye oppskrifter og bilder 🙂

Therese
Therese
14 år sedan

Gud vilken söt blogg 🙂

jessica.
jessica.
14 år sedan

du har så fruktansvärt fina bilder (och härliga recept såklart) i din blogg. jag bara undrar vad för typ av kamera du använder. tacksam för svar.

Jessica
14 år sedan

Hej, Jag laser din blogg ifran England. Hittade hit via blogg.se dar de hade en notis om ngot av dina recept. Jag gillar bast recepten pa bade mat och sotsaker, och kanske speciellt dina vackra foton. De gor att man blir hungrig direkt! Tack for harlig inspiration

Moa ♥-Från 115 till 50 kilon-♥
14 år sedan

Fin blogg:)

Hälsa gärna på hos mej, just nu kämpar jag mot min dröm, att se ut som Viktoria Beckham.
Världens vackraste kvinna….

Moa – som hellre svälter sej än att förbli tjock!

mly
mly
14 år sedan

Hej:)
jag hittade dín blogg när jag sökte ett recept på google. nu är jag inne några dagar i veckan. Vill jag ta tips på nåt gott går jag alltid in här. Du har så fina bilder åxå=)

kram på dig!

Sophia S
Sophia S
14 år sedan

Jag kommer från Göteborg och hittade din blogg via hon som gått ner från 137 kg, tycker den är så stilren och fräsch! Tycker det är jättekul när du lägger in bakrecept! Har bakat banankakan flera gånger och den är sååå populär så fler bakrecept por favor 🙂 det är bla härifrån jag hämtar inspiration, tack för en fin blogg!

Marie
Marie
14 år sedan

Sitter hemma i soffan och läser för det mesta. Har följt din blogg i några månader nu och gillar de smaskiga bilderna tillsammans med recepten som ändå verkar ganska enkla! Jag brukar hitta mina bloggar via blogg.se eller genom andra bloggar, kommer inte riktigt ihåg hur det var i det här falllet.

Marie

johannah
14 år sedan

Jag bor i Örebro. Hitta din blogg genom blogg.se startsida.

Mickan
14 år sedan

Jag bor i Virserum/Kristianstad (uppväxtsort, pluggort) och hittade hit för säkert två år sen, hur minns jag inte! Jag gillar verkligen din blogg som den är, så fina bilder och allt! Skulle dock gärna se (ännu) mer recept på lättlagad vardagsmat. Det där man alltid brottas med, vad ska vi äta? =)

Sussie
Sussie
14 år sedan

Sitter i Sundsvall och går in på din blogg varje dag. Gillar hur du har lagt upp bloggen, lättsamt och överskådligt. Bilderna på allt gott är toppen. Det är sååååååå perfekt då man ska koka ihop nåt eller baka och få se bilder på hur det ska se ut. Det är ju inte alltid det blir som man tänkt sig i köket 🙂
Jag har en 9 månaders bebis så jag försöker hinna med lite gott imellanåt. De tar ju tid de små liven så det rycks i benet och hon vill komma upp i famnen.
Kram och tack för en toppen blogg som förgyller min dag.

emelie&hugo
emelie&hugo
14 år sedan

Jag bor i Stockholm jag.

Gillar dina bilder/ihopsättningar av bilder mycket! Många bra recept :-). Lätta att följa och GODA!

Kommer inte ihåg hur jag hittade hit dock… Kanske genom sökning på Google.

//emelie

Camilla
14 år sedan

Jag är är från Västerås och det här är mitt första besök! Hittade hit genom blogg.se startsidan 🙂 Så har inte hunnit spana in innehållet så mycket men jag gillar verkligen designen! Riktigt fin.

lisa
lisa
14 år sedan

Bor i Sala. Gillar designen och de underbara bilderna mest. Hittade hit genom Sala Allehanda 🙂

Sofie
14 år sedan

Bor i finland, vasa… hittade hit via nån annans blogg, matblogg… jag tycker om att söka nya recept och du har så fina bilder så man vill bara prova att laga det du har lagat på bilderna. Super bra blogg 🙂

malin
14 år sedan

Jag är 18 & bor i norrköping.
Har gått 2 år hotell & restaurang utbildning med inriktnign restaurang. Nu har jag 3 år bageri & konditori framför mig. Underbart!

Tror jag hittade din blogg när jag sökterunt & kollade på recept..kakor…tårtor..you name it på nätet.. google tror jag & vidare klickningar!
Sedan blev jag fast. haha

Älskar den dels pga att du ´lägger upp nya recept ofta.inget komplicerat. du tar sånna fina bilder som ger inspiration! Man blir så sugen på att pröva allt….

🙂

kram malin.

Madde
14 år sedan

Bor i Piteå och hitta den via någon annans blogg. Allt du gör ser jämt så gott och enkelt ut! Hade varit kul att se goda recept med kyckling=)

Therese
Therese
14 år sedan

Jag bor i Sala, det var min kusin jessica som tipsade om din blogg, för jag tycker också om att baka och så. Hon visste om dig blogg för att hennes brorsa är ihop med Emma, och det är väll din kompis? 🙂

Nina
14 år sedan

Gotland
Bilder och recept på bakverk
MInns ej

Cia
Cia
14 år sedan

Är liksom någon annan härovanför från Söderhamn, bor dock i Stockholm nu. Hittade hit någon gång i begynnelsen och är mest road av matrecepten… Det jag däremot saknar är att kunna lägga till bloggen i Google Reader.

Nillalala
14 år sedan

Jag sitter i Karlskoga, på gränsen mellan Närke och Värmland. Jag älskar dina bilder, de är verkligen helt underbara. Dina recept är enkla och det går nästan alltid att hitta något tips till lunchen eller middagen (Ikväll har jag tänkt prova din potatis i folie). Din blogg har funnits bland mina favoriter så länge att jag inte minns hur jag hittade den.

Tack för en snygg och inspirerande blogg!

// Nillalala

Therese
Therese
14 år sedan

Sitter i Ludvika och följer din blogg! 🙂 Tycker den är "mysig",alla recept o fina bilder!

Latta
14 år sedan

Skickar en hälsning från Jönköping. Vilken härlig blogg. Fick ett tips av en kompis att kolla in din blogg och det var verkligen ett bra tips. Din blogg är superfin.

Magdalena
Magdalena
14 år sedan

Jag är 21 år och bor i Linköping
jag hitta den genom att söka på googel efter mat blogg och så kom din upp som två eller trea.
mycket härlig blogg rolg att läsa när du har bilder och så med inte bara massa ord.

Carina
Carina
14 år sedan

Jätteglad att jag hittade hit idag för första gången! Bor i Gävle och har lagt till dig som favorit. Sååå vackra bilder och en skön blandning av allt som har med köket att göra 🙂

Lisa
Lisa
14 år sedan

Jag kommer inte ihåg hur jag hittade din blogg, men jag har läst den länge nu=) Jag sitter uppe i Boden, norrland för att finna inspiration till matlagning och bakning. Jag tycker om din blogg och dina bilder. Det är ett bra innehåll med fina tips och ideér! Önskar att du kunde blogga ännu mer haha=) En idé jag har iaf är att det skulle vara kul om du kunde lägga ut nån 3 rätters meny inför heljerna:) Men din blogg e toppen så det var bara ett litet tips!

Teck
14 år sedan

Bor Söder om Gävle. Hittade din blogg via blogg.se.
Gillar bilderna skarpt, de ger ett väldigt stort lyft, man blir riktigt sugen på att börja laga mat. (Fastän jag har lagat både fläskstek och gryta idag).
Fortsätt skriva, bra jobbat med din blogg!

Nästa inlägg

Hjälpreda

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x