ANNONS

Grattis


Den lyckliga vinnaren i min och Casual Livings adventstävling är Paula!
Stort grattis till dig och tack till alla söta ni som var med och tävlade.

Jag hade inte tänkt att ta julledigt från bloggen, men det blev visst nödvändigt. Det senaste halvåret har varit helt galet och vi behövde en liten paus från allt. Datorn har fått stå orörd de senaste dagarna och jag har inte ens velat öppnat den Men ikväll kände jag att det är dags att ta tag i allt. Jag har knapt lagat med alls sen jul men börjar nu få ny energi och ser verkligen fram ett underbart mat-2010!

Jag hoppas att ni hänger kvar fast uppdateringen varit dålig här på sista tiden, det kommer att bli bättre. Jag lovar!

Trevlig tisdagskväll alla kära läsare!

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anonym
14 år sedan

Hej!
Skulle bara lämna ett avtryck och önska ett gott, bakglatt nytt år! Jag har testat att baka både saffransbröd och havrekakor från böckerna. Gott!
Ha det fortsatt bra! 🙂

Helene
Helene
14 år sedan

Hej vännen!
Sunt att ta en paus ibland!! 🙂 Å vi är kvar… 🙂
Gott slut och Gott nytt år!
Kramar från Helene och taxarna 🙂

Paula
14 år sedan
Paula
14 år sedan

råkade trycka lite fel, ville bara säga tack så mycket! 🙂

Malin
14 år sedan

Jag vilje bara säga at jag e STOR fan av kokböckerna som kom med Aftonbladet! Jag har ilöpet av den här julveckan skaffat mig Småkakor, Kladdkakor og Desserter, og jag hoppas jag kan skaffa mig flera av dom. Bra jobbat där!!!

Vi bor i Norge, så det kan bli svårt at skaffa alla, men jag skal iaf göra et forsök!!:)

Hoppas det e okej at jag kommer laga et bloginnlägg om din Blogg og dina fantastiska kokböcker! Skal självklart länka hit 😀

Beklagar min halvdårliga svänska, stora nyårskramar från (Norske) Malin 🙂

True Religion
13 år sedan

.Randall Schmidt of Park Ridge,[url=http://www.edhardylastest.com/]Fashion Clothing[/url] Ill., who was on his boat with his wife, Kristin Berg, said he heard a marine radio Water temperatures and conditions will have a lot to do with whether other survivors are found, Ludington Coast Guard Station Chief James Hendricks said. Waves in the area of the crash were 2 to 4 feet high, and the wind speed was about 18 mph. Hendricks said the temperatures likely were in the 70s."They can survive for a while. [url=http://www.thomassabocharmemarkt.com/]2010 Neue Thomas Sabo kommt[/url]There's always a chance to make rescues," he said.Carol Freed told the Ludington newspaper that her husband was very worried about the others, including Davidson, his closest friend. "We keep hoping and praying everyone is OK," she said.About 10 minutes before the plane went down, the pilot reported a loss of power to an air traffic controller at the Minneapolis Center, the Federal about 10 miles, the National Weather Service said.A map of the plane's flight path from flightaware.com suggests problems developed about one-third of the way into the flight when the westbound plane doubled back over Lake Michigan. [url=http://www.clothingjeansmall.com/]cheap true religion[/url]

True Religion
13 år sedan

<a href="http://www.edhardylastest.com/">discount jeans</a> and generally perform more fun. There are many out there who does not want with the
<a href="http://www.thomassabocharmemarkt.com/">thomas sabo armband</a> if this applies to you, then you must be a minimum of shoes or similar to the low profile vibram five fingers, Mizuno Wave look, or even racing flats (only one question, they are probably not very long last). PU midsole with pivot is the balancing section underneath the metatarsuswhich equires an active rolling movement with every step. <a href="http://www.clothingjeansmall.com/">True Religion</a>

Noemi
11 år sedan

Oj att bara ve4lja tre favoriter var velrkigen ingen le4tt uppgift. Men e4r man tvungen se5 e4r man Zoo Pack sf6ta barnryggse4ckar, Andy Tracks fre5n Trumpette (helt underbara) & Gosefilt Label Label Originalet/ Emelie (emeliewennberg@hotmail.com)

Nästa inlägg

Annandag Jul

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x