ANNONS

Tävla!


Som utlovat, här kommer en liten alla hjärtans dagtävling. Igår spenderade jag hela dagen i Stockholm då jag var där i ett möte. Jag passade på att åka dit lite tidigare så jag fick tid över till att strosa runt. Från bästa fotografen Katja hade jag fått tips om att Åhlens tagit fram ursöta muffinsformar. Så jag slank in där och hittade dessa bedårande små mästerverk. Bara för att jag är så snäll och tycker så mycket om mina läsare köpte jag en förpackning åt mig och en till någon av er där ute. Eftersom det är denna hjärtliga helg så fick jag även med mig ett par handgjorda chokladpraliner från den kungliga hufvudstaden som jag skickar med i paketet.

Nu vill jag höra ert allra bästa alla hjärtans dagtips, smått som stort. Lämna en kommentar här och ni har fram till söndag 14/2 kl 20.00 på er.

Lycka till!

Bild: Sebastian Niemi-Carlsson

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
mamman
14 år sedan

Jo det är klart, god mat att mumsa på och god choklad….och inte är vi inbjudna :)kramar till er båda

tessan
14 år sedan

Vilken mysig blogg du har 🙂 gör du ihelgen?

Lomina
14 år sedan

Helt klart alla hjärtans-dag kort! Precis som när man var liten… Hur gulligt är det inte med ett rosa litet ihop klippt-och-klistrat alla hjärtans-dag kort? Behöver inte kosta skjortan men det visar precis hur mycket man tycker om någon eftersom man själv väljer sina ord och bilder!

Elina
14 år sedan

Mannens hjärta går genom magen och just därför ska min gubbe på Amerikanska pannkakor med citron&kanel-sirap till frukost ! 🙂 En liten chokladask med ett kort oxå såklart 🙂

J
J
14 år sedan

Mitt bästa tips är choklad i alla former, varför inte en vanlig kladdkaka, serverad med grädde/vaniljglass och varma hallon. Kladdkakan kan ju även vara fint dekorerad, antingen med hallon formade till ett hjärta, eller florsocker som är pudrat som ett hjärta! =)

Matilda
14 år sedan

Mitt tips är bara en vanlig simpel kram, som kan komma att betyda så oerhört mycket 🙂
kramar är underskattade !!

Maria
14 år sedan

Personligen är det för mig de små detaljerna som är mest underbara – ingen brakmiddag, frukost på sängen eller biobesök till exempel. Helst ska det bara vara små, små kärleksfulla ord och (minst) en extra beröring. Annars blir det lätt för "mättat" med allt rosa, rött, hjärtan, kort och choklad 🙂

malin
14 år sedan

FIIN BLOGG!
ÄLSKAR DEN!<3
KRAM!:)

Linnéa
14 år sedan

Mitt bästa alla hjärtansdagtips är att vara extra snäll mot de du älskar och bryr dig om. Ge dem en komplimang eller hjälp bara till med disken! Det ska i alla fall jag göra för min mamma. Diska hela dagen, och ordentligt dessutom!

Rebecca
14 år sedan

Jag är snart 20 år och har aldrig haft pojkvän vilket betyder att jag aldrig riktigt har fått "spela ut" alla hjärtansdag helt. Men även för oss som inte har pojkvän så är ju den 14 en dag då vi ska tänka och visa vår uppskattning för de vi älskar. En bukett blommor till mamma, en chokladask till en vän eller ett kort till någon längre bort eller att laga middag till familjen är mina bästa tips. Små saker räcker långt & uppskattas alltid<3

Emelie
14 år sedan

Ta sig tid för varandra. Behöver inte vara något avancerat. Gå en lång härlig promenad eller njuta av en god frukost/middag/dessert. Trevlig helg!

Sussie
Sussie
14 år sedan

Då jag går gipsad i 6 veckor (har avverkat 2) så fick jag tag på en alla-hjärtans-tablettask då jag blev skjutsad ut en sväng idag. Så med 2 trappor upp i lgh och hoppandes på kryckor så får det blir min alla-hjärtans-dag present till min sambo iår 🙂

Emelie
14 år sedan

Mitt tips är att tänka på alla du älskar och som du någonsin älskat. Samt att förgylla tillvaron för någon lite extra. Ännu ett tips är att det finns att köpa enormt stora alla hjärtans dag kort på gallerix. Så om jag har tur, så kanske jag får med i alla fall en tredjedel av det jag känner i ord för min älskade pojkvän!

sofia
14 år sedan

Blommor går alltid hem, med ett gulligt kort. en mysig middag hemma eller på restaurang. Denna alla hjärtans dag blir riktigt speciell. Bokat bord på stans finaste restaurang och ska Förlova mig med min älskling!

Ellan
Ellan
14 år sedan

De mysiga med alla hjärtansdag är att baka alla små söta hjärtformade bakverk och bjuda på. Jag har ingen pojkvän men på alla-hjärtans dag morgonen ska jag gå upp tidigt och duka fram en mysig frukost till mamma, pappa och syster med bl.a hjärtformade nybakade scones, det är alltid uppskatat 😀

Ellen
Ellen
14 år sedan

Haha Ellen heter jag skrev fel 😉

Jennylee
14 år sedan

Hej! 🙂
Hittade precis hit till din söta blogg, fastnade direkt! 🙂

Linda
14 år sedan

mitt tips är att kramas extra mycket och sedan så blir det till att bjuda sambon på alla hjärtans dag cupcakes efter en god middag.

Johanna
14 år sedan

Jag tycker det viktigaste är att man tar sig tid för varandra. Inte bara denna dag i och för sig, men det är ju en utmärkt dag att ursäkta att man struntar i allt annat bara för att dela en lång sovmorgon, ta en lång skön promenad, äta en god middag och kanske hyra en film till kvällen. Helt enkelt bara umgås utan alla måsten för en dag och toppa detta med mat och mys! 🙂

Angelica
14 år sedan

Mitt bästa tips är att man tar sig tid för varandra, inte bara som par utan även vänner och familj! Kanske bjuder hem alla på en trevlig middag med lite udda mat, som man kanske inte äter varje dag och att man kan ha en presentutdelning, där alla fått en hemlig person att köpa till för kanske en liten rimlig peng!

Cornelia
14 år sedan

Jag tycker det är det lilla som räknas allra mest. Små meddelanden som t.ex att lägga lappar med fina ord lite överallt – i handväskan, på huvudkudden eller skrivet på badrumsspegeln.
Frukost tillsammans är himla mysigt också, med varma scones, fruktsallad och kärlekste. <3

Lina
14 år sedan

Alla hjärtas dag är en stor dag för mig. Jag brukar köpa mousserande vin och jordgubbar som jag och maken njuter av till frukost. Barnen får en en påse geléhjärtan under sängen och hjärtpannkakor till frukost.

Barnen får sedan bestämma lunch och middag + vad vi ska göra. (spela spel, leka i snön, grilla korv, åka skridskor)

Kvällen avslutas med ett bad för mig och maken med tända ljus och rosenblad i vattnet. Det är bara alla hjärtans dag 1 gång per år och det ska man ta tillvara på.

Lev och njut en dag i tagt, det kan vara din sista!

Ida
Ida
14 år sedan

Mitt tips är att bara göra något med sin älskade, ha roligt och njuta av varandras sällskap. Man behöver inte göra något dyrt och exklusivt, bara vara med varandra. T.ex. ta en promenad, hyra en film/gå på bio och bara mysa. 🙂

Jag tror jag ska överraska min pojkvän med frukost på sängen. Och kanske en flaska champagne och något gott från bageriet. ^^

Oh, och slå av telefonerna. Det tänker jag göra. 🙂

Presenter är överskattat. Det ska inte behöva kosta hur mycket som helst för att visa sin kärlek. ^^

Jenny.
14 år sedan

Mitt bästa tips är enkelt, och kostar i princip ingenting. Ring, sms eller mejla de i din närhet. Berätta för dem hur glad du är att de finns till just för dig.
Tro mig, du kommer göra någon glad !!

Karolina
14 år sedan

Bara ge varandra lite extra kramar och kanske tom. en liten överraskning.. som present eller upplevelse! /Karolina

Anna Liljeros
Anna Liljeros
14 år sedan

Vi firar inte så mycket mer än att vi försöker ha en mysig dag tillsammans hela familjen, men jag kan dela med mig av min allahjärtans-kladdbakelse :o) För några år sedan gjorde jag en vanlig kladdkaka och lät den svalna i kylen över natten. Sen stansade jag ut fyra stora hjärtan med hjälp av en pepparkaksform o doppade dem i smält mörk blockchoklad (choklad å lite grädde ihop). Så har vi lite vispad grädde till. Skulle nog inte vara så dumt med lite frukt eller bär till heller. Det låter inte så speciellt kanske men det blev smarrigt och nu gör jag det varje alla hjärtans dag.

Jenni
Jenni
14 år sedan

Stanna i sängen länge…..

Diana
14 år sedan

Mitt bästa alla hjärtans dag tips är en god hemalagad middag med ljus och choklad som avslutning…

Emma
14 år sedan

Att tänka fina och varma tankar om andra människor. Att ge omtanke och komplimanger till andra utan att du förväntar dig något tillbaka mer än att ge någon annan glädje. Sen att du mår bättre själv av att tänka goda tankar om andra är bara en bonus. Man måste älska sig själv för att kunna älska andra

Jag har suttit och skrivit små kärleksmeddelanden som jag ska sprida ut lite överallt så att min pojkvän hittar dom. Om han inte hittar alla på söndag gör inget. Vad kan värma mer än att hitta en kärlekslapp från sin älskade en tidig måndagsmorgon?

Sofia
14 år sedan

Mitt bästa tips till alla hjärtans dag är att tända några ljus och hälla upp ett varmt bad och glida ner tillsammas. I badet dricker vi bubbelvin och äter choklad. Så förlovade vi oss på alla hjärtans dag för 14 år sedan.
Trevlig helg
Fia

Fiffi
14 år sedan

Först möts ni upp någonstans ute på stan och sedan går ni till en mysig, liten resturang med god mat som är ganska lugn. sedan går ni vidare till någon teater där ni kan sitta och skratta och mysa tillsammans.

När teatern är slut går ni hem till dej eller honom och då har ni tänt ljus, har på stämnings musik och dricker lite vin. Osv… 😉

Sockerbetan
Sockerbetan
14 år sedan

Hej Linnea du är så söt och du har en så fin blogg som inspirerar mig oerhört! Hade varit kul å vinna. 🙂

Hälsningar Elisabeth

Anna
14 år sedan

Mitt bästa allahjärtansdagstips, som singel, är att ägna extra mycket tid åt nära och kära. På söndag ska min älskade mormor bjuda min och min morbrors familjer på middag. Efter det ska jag och en tjejkompis mysa med chips, vin och en riktig tjejfilm. Bara för att man är singel behöver man inte avstå från att fira allahjärtansdag! 🙂

Nocturnia
14 år sedan

Bästa tipset? Om han är borta en sväng under dagen… Slå in sig själv i ett rött snöre och vänta på honom på sängen (eller köksbordet, om man föredrar det ;)). Jag lovar, bästa presenten man kan ge ;D

anita
14 år sedan

mitt tips er og gi en god klem og komplimenter, enkelt og greit 🙂
ha en fin dag!

zobeideh
14 år sedan

Gud vilken härlig blogg du har, du åker in bland mina favoriter nu 😉

lisa
lisa
14 år sedan

härlig anda på din blogg!
fösrta gången jag trillade in, kommer tillbaka:-)

Tim
Tim
14 år sedan

Resturang kväll med rosor och choklad. Det är vad jag ger till min mammma. Har du inte råd med det ge henne något gått och hemma bakat bara att glutta på linneas recept!

Carita
14 år sedan

Mysa! Kanske ta ett varmt skumbad först och sedan träffa nära och kära. Umgås med dom man tycker om. Ge fina komplimanger och vara allmänt snäll. ^^

Tim
Tim
14 år sedan

Som många sakt, hemma gjort kort det faller alla över.

Lotta
14 år sedan

För mig är det bästa med alla hjärtans dag att man på nytt får upp ögonen för varandra, en liten nytändning som man kan ta till vara på under lång tid efter den 14/2. Framförallt efter en lånk, kall vinter som denna!
Tips: Små söta meddelanden runt om i huset. Postitlpapp på badrumsspegeln, några ord en bit i på pappersrullen i badrummet, en gullig anteckning i almanackan gärna ett par dagar/veckor fram i tiden, en liten lapp i flingpaketet, i jobbväskan osv… De han/ hon inte hittar på alla hjärtans dag sprider lite glädje en annan gång =) Å, det kostar ingenting, bara lite tid å kärlek!

Mrs. S
14 år sedan

Familjen är nyckelordet denna dagen. Själv tänkte jag ge dom en perfekt start på dagen med en liten brunch. Amerikanska pannkakor med sirap, ägg och bacon och lite smoothies. Storebror & Lillebror kommer att älska mig för evigt! För att inte tala om mannen…

Elli :)
14 år sedan

Hej. hur mår du då? 🙂 (Jag måste bara säga att jag ÄLSKAR din blogg! Den är supersöt) 😀

Lacka
14 år sedan

Jag har faktiskt inte haft nöjet(?) att vara tillsammans med någon pojkvän just över alla hjärtans dag. Så jag brukar försöka samla ihop några singelkompisar som jag tycker mycket om och skämma bort oss riktigt, med god mat, fika och kanske bio och självklart choklad 🙂 Tycker att det är alldeles för mycket fokus på alla par på Alla Hjärtans Dag, man ska ju inte heller glömma bort sina fina vänner och sin familj då. Så gör nåt litet särskilt för dem vettja 🙂

Anna
14 år sedan

Min sjuåriga dotter har en liten tjejfest ikväll med hjärt-tema. Istället för godispåsar dekorerade vi tömda tändsticksaskar med vackert papper, hjärtan, blommor etc. Det blev så fint så vi nu ska göra fler godiständsticksaskar och dela ut till nära och kära på Alla hjärtans dag. Ett tips alltså!! Vill ni se hur kalasaskarna blev kan ni titta här:

http://livethososs.blogg.se/2010/february/kalasforberedelser.html

anna
anna
14 år sedan

Mitt bästa tips är att faktiskt umgås med sin vänner också på allahjärtansdag. Min pojkvän och jag hade extra mys igår med mat och vin. Och ikväll ska vi tjejer ha en valentines dinner. Duka & dekorera fint med hjärtan 🙂 och såklart god mat och dryck!

Ellinor
14 år sedan

Alla hjärtans dag är för mig något fint och speciellt. En dag då man verkligen ska umgås med sin kära, verkligen gå in i djupet på varandra. Bara ta det lugnt, baka tillsammans, laga mat tillsammans, se en romantisk film och ligga i varandras armar hela dagen. Säga extra fina ord till varandra och bara låta kärleken existera mellan två kära personer. 🙂

Åsa
14 år sedan

Det finns så många härliga recept som man aldrig har tid att pröva så när det är en speciell dag så brukar jag testa något nytt. Det roligaste är att testa alla läckerheter i huvudet och planera.

I år ska jag trycka ut hjärtan i smördeg, klicka på lite Nutella och så ska jag skära några päron över.

Ha en Underbar ALLA HJÄRTANS DAG!

Erica
14 år sedan

Ifall man har någon kille så tycker jag att man skall ta och mysa lite extra den dagen, pyssla om varandra och säga extra gulliga saker till varandra. Att försöka att spendera hela dagen med sin kille, sina vänner och sin familj. Och att inte börja stressa upp något, för då förstörs stämningen. Jag tycker som flera andra här att man ändå inte skall spexa till det allt för mycket. Det kanske räcker med att man tex lagar en fin middag hemma, med ett levande ljus på bordet.
Ifall man är singel så sku man kunna passa på att fara ut med sina andra singel-vänner och ha det skoj. Kanske ge dem ett Alla Hjärtans Dag kort. Jag menar liksom, vem gillar inte små kort som är hemgjorda som man kan skriva som en liten dikt i varför just den personen är viktig för en. Man kan även ta och hälsa på familjen en stund och ge dem en varsin kram och prata lite.
OBS! Man skall inte ha dagen allt för planerad, för då kan man lätt bli stressad av tiden. Utan ta allt som det kommer 🙂

Kram

Cornelia
14 år sedan

vilken bra tävling 😀
svara gärna på frågan på min blogg 🙂

Nästa inlägg

Be mine, valentine!

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x