Outdoor

Jag vet inte hur det är med er, men jag spenderar verkligen all tid jag kan ute, i alla fall när vädret tillåter. Vi lagar mat ute (på grillen förståss!), äter ute, fikar ute, tar en kopp kaffe ute. Sen har vi ju en hel trädgård som behöver omvårdnad, men vi har beslutat att bara sköta om den i år och inte göra några förändringar då vi dels har grävt för bergvärme och för att vi inte riktigt vet vad som kommer att ploppa upp var, det är riktigt spännande för varje vecka upptäcker man nya saker!

Eftersom man nu förhoppningsvis kommer spendera större delen av sommaren ute i det fria gäller det att få det så ombonat man kan även där, oavsett om man har en söt liten balkong eller en hel trädgård.
Vem kan bättre det här med smarta tips och enkla projekt än husgurun Martha Stewart? Nu till midsommar vill vi gärna duka fint till alla våra gäster, men det måste även vara en del praktiska saker som skall fungera. Kolla in här för massor av tips.
Du hittar även fina dukningar, tilltugg och massor av annat


Har du något bra tips för att få det mysigare vid din uteplats?

Bild:www.marthestewart.com

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan
13 år sedan

Precis som du passar vi på att spendera så mkt tid man bara kan utomhus.

Vi har precis piffat till vår terass med havsutsikt, det blev himla bra faktiskt: http://bloggande.ninaruthstrom.se/2010/06/21/terassen/

Martina
13 år sedan

Såklart mycket blommor, gärna sådanan som doftar men även lyktor tycker jag är en hög mysfaktor!

Tobbe
13 år sedan

Ville bara bjuda in till min nya matblogg, Den Rockande Kocken… http://blog.godaremat.se/ Ha en bra dag…

ed hardy hoodies
13 år sedan

tillåter. Vi lagar mat ute (på grillen förståss!), äter ute, fikar ute, tar en kopp kaffe ute. Sen har vi ju en hel trädgård som behöver omvårdnad, men vi har beslutat att bara sköta om den i år och inte göra några förändringar då vi dels h

Karin
13 år sedan

Hej!
Jag hoppas du får en riktigt varm och skön midsommar med god mat och smaskig jordgubbstårta!
Många soliga kramar Karin

Nästa inlägg

Hang ups..

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x