ANNONS

Vinn min bok- Gott att ge bort!

 

Här skiner solen som aldrig förr och tvätten torkar på mindre än en timme om man händer ut den. Visst är det härligt!
Igår såg jag små mörkröda pionknoppar som arbetat sig upp ur marken och fyra vita svanar flög över himlen. Det känns som om det går mot rätt håll. Och som jag längtar. Jag längtar efter fräknar, lunch på altanen i skuggan och långa dagar vid sjön med matsäckskorgen packad. Nu vet jag att jag kommer ha fullt upp denna sommar, med en ettåring som garanterat kommer gå innan sin ettårsdag. Men drömma kan man ju!

Men för att fira att våren är på väg tänkte jag lotta ut ett signerat exemplar ev min finfina bok- Gott att ge bort. En bok som är perfekt nu till våren och sommarens alla kalas! Gör själv något ur boken och ge till någon du tycker om eller ge bort själva boken i present.

Tävlingen är nu avslutad, vinnare meddelas imorgon måndag!

För att vara med och tävla vill jag veta vad du längtar allra mest efter i sommar?

Tävlingen pågår från idag torsdag 15/3 till söndag 18/3 kl 20.00.

Lycka till!

Bild: Katja Kristoferson

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Isabel
12 år sedan

Bakgalen som jag är så ser jag allra mest fram emot att få använda alla de fantastiska bär som sommaren kommer med! Vad är sommaren utan en gräddtårta med färska svenska jordgubbar eller nyplockade hallon?
//Isabel

Emma
12 år sedan

Det jag längtar efter mest till sommaren är färska bär och rabarber för att kunna göra pajer och krämer som hör sommaren till.

Sara Landgren
12 år sedan

Jag längtar till sommaren då vårt första barn kommer. Att få strunta i karriären ett tag och istället vara hemma och mysa och tänkta på vår nya familj ska bli underbart. Förhoppningsvis får jag även tid att utforska mina husmoderliga sidor!

Doppa.nu - Amanda
12 år sedan

Det jag längtar allra mest efter i sommar måste vara känslan av att få krypa in i alla buskar och bara tömma dem på bär, som man sedan gör alla möjliga olika bakverk utav. Kanske någonting man ger bort? 🙂 Till våren tänker jag för första gången plantera egna tomater, så förhoppningsvis har jag massa tomater att se fram emot också! 🙂
Kram!

Anna
Anna
12 år sedan

Jag älskar allt som man kan syssla med i köket och jag älskar att få reaktionerna när jag ger bort något hemlagat. Jag vill gärna vinna boken och fortsätta med att ge bort dina underbara goda presenter! Tänkte ge boken och ett utav recepten gjorda till en vännina som precis blivit med hus och trädgård. Ljuvligt! Ha en fint dag och tack för alla tips! Hälsningar Anna

Anna Ekström
12 år sedan

Jag längtar efter ätt bjuda min dotter Frida (idag nio månader) på solmogna frukter och härliga nyskördade grönsaker – direkt från landet – för första gången.
Kram!

Paulina
12 år sedan

Det jag längtar mest efter i sommar är att plocka färska örter i trädgården att göra underbara marinader och att använda som fyllning i allt som läggs på grillen och som sen avnjuts ute i sommarmöblerna samtidigt som solen arbetar bort den bleka hy man dragit på sig dessa mörka vintermånader =)
Paulina

Katarina
12 år sedan

Även om jag har sommar året runt, så saknar jag färska bär, blåbär från skogen, inte från en buske 🙂

Jenny Karlsson
12 år sedan

Längtar efter barfotadagar och ledighet…. Vinden i håret, bad med mina barn… picninc med god mat och dryck. Lek och spring i benen tillsammans med mina 4 killar…

Pauline - Sparkling Eyes
12 år sedan

Solen så klart! Eftersom jag älskar att fotografera är det ljuset och solen jag vill se!

Mia
Mia
12 år sedan

Just den här sommaren längtar jag efter att få vara med när min son Adrian badar. Han fyller ett år i mitten av maj, och jag längtar så efter att få se honom gå omkring i vattenbrynet och leka!

Sofie
12 år sedan

Jag längtar så efter att gå ut på morgonen, ha med mig en stor kopp te och en skål med fil och bär och bara sitta på gräsmattan och njuta:) Då kan jag garantera att hela dagen blir kalas bra:)

Gun-Britt Österlind
12 år sedan

Jag längtar efter att få tillbringa tid med mina barnbarn i sommar. Mitt barnbarn Linnéa 8 år och jag skall bygga eget drivhus om än litet. Vi skall plocka vinbär, jordgubbar, krusbär och sen skall det bli saft och sylt!
Hon frågar ofta efter NÄR skka vi göra det….vi väntar till sommaren. Längtan hör till livet!!

Malin L
12 år sedan

Jag längtar mest efter att inte ha något alls inplanerat utan bara kunna göra det som faller en in beroende på väder!

Elin
12 år sedan

Det jag längtar mest efter är tid! Jag pluggar sista året på naturvetenskap på gymnasiet och det känns som om jag inte gör något annat än pluggar dygnet runt. Jag längtar verkligen till sommaren när jag har tid att göra sånt som jag tycker om och vill göra. Kunna gå på långa promenader i skogen med kameran, baka nya bakverk som jag aldrig provat förut, laga massor av god mat, träna och kunna vara uppe sent på kvällen och titta på solnedgången..

Amanda Karlsson
12 år sedan

Jag längtar mest till att få sitta på altanen i morgonsolen och äta en lång och mysig frukost. Efter frukosten vill jag sätta mig under äppelträdet med en bok och bara läsa hela dagarna.

Sara
Sara
12 år sedan

Jag längtar efter känslan av att solen kan värma ens bara ben, känna fötterna svalka gräset och ge vattnet liv igen efter den långa vintern. Men det jag mest längtar efter är att kunna helt spontant gå och köpa en mjukglass och sätta sig i hamnen med mina fina vänner och prata om vad livets goda har att bjuda på, mat såklart. Jag och mina vänner har en stor passion för mat och om jag vann skulle det betyda mycket att få ta del av dina recept med mina fina vänner!

Evelina
Evelina
12 år sedan

Jag längtar efter rosévin, ljusa sommarkvällar, spontangrillning o ljumma kvällsdopp! och såklatr jordgubbar! och en massa annat! 🙂

Matilda
12 år sedan

jag längtar mest av allt i sommar till att få fira att jag tagit min examen efter tre års pluggande av att få anordna en fest för att tacka alla i min närhet för allt stöd jag fått under dessa år. Såklart att få njuta, jobba och ta vara på sommarens fantastiska bär och frukter och göra världens kalasgoda saker till min fest också 🙂

Emma
12 år sedan

Hej! Självklart vill jag vara med och tävla om din bok! Allra mest längtar jag till sommaren med anledning att min kära och pappa till mitt barn och jag ska bli man och hustru. Tänk vilken känsla att möta den ljuva sommartiden, grönskan och alla dess färger samt smaker i kärlekens tecken <3 Hälsningar/ Emma

Beatrice, mamma till skrutten Robin- Tävlingar igång!
12 år sedan

Åhh, det finns mycket jag längtar till. Min syster och familj som bor i USA kommer hit i sommar, men jag längtar även till att kunna gå barfota i gräset till hallon buskarna och mumsa i sig några hallon 🙂
Tänk va underbart!

sandra nensen
12 år sedan

Då försöker jag för 3 gången då, tror de är 3 iaf 😉
Det jag längtar mest efter är nog rabarberpaj!! Tänk så härligt att gå ut i trädgården och hämta in några rabarberskjälkar och slänga ihop en härlig smulpaj med massor av vaniljsås till och sitta ute och äta på altanen.
Och ska bli så otroligt hälrigt att få uppleva den första ”riktiga” sommaren med dottern och hon har garanterat lärt sig gå då och vi kan åka till vattnet och bada och göra massa roliga saker <3 Förra sommaren va bara jobbig då hon bara var några månader och va svårt att ha henne ute när det var så varmt och man visste inte riktigt hur man skulle hålla sig till värmen. Ja du vet väl själv för tror du fick din skrutt bara nån månad efter mig 🙂 jag fick i slutet av maj 🙂

Johanna
12 år sedan

Jag ser fram emot att kunna simträna i sjö istället för i simbassängen, något jag aldrig tänkt på att göra förut. Jag ser också fram emot att kunna göra blåbärspaj på färska blåbär, äta jordgubbar och att gå till farbror och hämta rabarber för att sedan göra rabarberbaj. En väldigt massa saker, alltså! 🙂

Tanya
12 år sedan

Jag längtar efter att få sitta ute bland blommor och grönt gräs, med goda vänner för ett knytkalas med bullar och lemonad 🙂 må sommaren komma nu!

Erica
12 år sedan

Underbara sommar vad jag längtar efter dig! Att få ha Nils hemma från förskolan, sovmorgonar där ljuset tränger in bakom rullgardinen, frukost på altanen under parasollet och fikastunder med vänner på stranden! L E D I G H E T
Kram E

Erika Johansson
12 år sedan

Gå barfota i det solvarma gräset!

Marie
12 år sedan

Jag ser fram emot att se min son lära sig nya saker och utforska världen. Längtar även efter sol och värme så man kan sitta ute och mysa. Tänk söndagsfrukost i morgonsolen med familjen.
Då jag redan har din bok hade jag tänkt ge bort den till en av mina bästa vänner som snart fyller år. Hon skulle bli superglad då hon är väldigt pysslig och älskar att baka precis som jag.

Matilda
Matilda
12 år sedan

Jag längtar mest efter att få ro ut på sjön med nybakat. Det är sommar för mig. Att komma bort från allt vad stan och avgaser heter och få ro ut i friheten och njuta av livet med en go fika och min käraste 🙂

Karin
12 år sedan

Att kunna få plantera ut mina grönsaker och sitta och njuta på min nya balkong och känna doften av solmogna tomater. Att kunna gå barfota i grästet och äta smultron med mjölk.
Kvällsdopp och cykelturer i den ljumna natten.
Jordgubbar, å jorggubbar, svenska förstås är helt enkelt det bästa som finns!
Det är vad jag längtar till

Sanna
12 år sedan

Helt klart JORDGUBBAR!!! Det är det bästa jag vet! Har tänkt att om jag skulle måsta välja en sak och bara en sak att äta resten av mitt liv så skulle det vara jordgubbar 🙂

Stina
12 år sedan

Jag längtar efter långa varma ljusa dagar, semester och bara vara dagar… Kvällsdopp i Siljan, jordgubbar och kräftskiva!

Lina
12 år sedan

Jag längtar mest efter att kunna sitta på trappan och äta en tallrik fil med färska jordgubbar till frukost med solen i ögonen och i enbart ett nattlinne, utan att frysa.

Michelle & GirlZen
12 år sedan

längtar efter det mesta med sommaren men nästan mest efter varma sommarkvällar med nåt gott som grillas på grillen, goda vänner och nåt gott kallt i glaset!!!

Lotta Bratland
12 år sedan

Jag längtar nog allra mest efter soliga eftermiddagar när man kan bjuda in sina vänner på mysig trädgårdsfika med en härlig jordgubbstårta som höjdpunkt. Jaa, jag längtar efter att kunna baka med färska bär igen!

Jenny Gustavsson
Jenny Gustavsson
12 år sedan

Längtar att få ligga i solstolen och känna hur solen bränner i skinnet, att gå och plocka solvarma jordgubbar i landet och ha härliga grillkvällar i kvällssolen med god mat och desto godare efterrätter!

Jannika
12 år sedan

Jag längtar efter att få sitta på balkongen, tidigt en sommarmorgon. Smutta på det nybryggda kaffet och andas in doften av nyutslagna träd. Till det har jag tidningen uppslaget på bordet med nybakta scones med marmelad på.
Det är det små sakerna som uppskattas mest!

Elin
12 år sedan

Jag längtar efter allt som har med sommaren att göra.
Sippa rosé i trädgården, trots att klockan bara är 14.
Fylla frysen med bär som räcker hela året.
Plocka allt till salladen från växhuset och trädgården.
GRILLA!

Maria
12 år sedan

Åhhh har smygtittat i din bok och den verkar vara så bra!
Det jag längtar till allra mest i sommar är min kommande bebis som jag ha i magen samt att få göra mitt 100:e fallskärmshopp.
kram Maria

Josephine
12 år sedan

Det jag längtar mest till är att få åka ut till min mammas hus och palla frukt, potatis, örter och bär.
Att göra sommarpajer och läskande bärdrycker till en mysig pickning på egenodlade produkter är otroligt lyxigt och så mycket godare!

Heidi
12 år sedan

Längtar efter att få strosa fram hand i hand med min pojkvän på långa promenader i skymningen, att ligga i gräset och beundra solnedgången! Självklart ser jag även fram emot alla möjliga olika tillställningar att få baka och bjuda andra på dott. Att tillsammans med systern få skapa små eller stora men underbart goda konstverk att få bjuda alla nära och kära på!

Melisa
12 år sedan

Det jag längtar mest till är värmen så jag äntligen kan ha på mig klänning och bara njuta av solen 🙂
Kram

Maria
12 år sedan

Röda solvarma jordgubbar och doften av ett sommarregn. Ljuvligt!

Pia
Pia
12 år sedan

Jag har precis börjat inskolningen att äta kött efter sex år som vegetarian. Det jag längtar allra mest efter i sommar är att få äta nygrillat kött utomhus en varm sommarkväll!

Djelena
12 år sedan

Jag längtar till sommaren mest för att få träffa min man igen. Han åkte för två veckor sen och jag och dottern saknar honom väldigt mycket…

Fia
Fia
12 år sedan

Min längtan: en känsla av sommarlov, fastän jag är vuxen (är man någonsin det?). Hösten var hektisk och vintern vilsen, den stundande våren kommer att susa förbi under ett allt ökande crescendo av arbete. I blomstrande juni går fem års forskarstudier mot sin final.
På andra sidan? Vem vet. Ledigheten känns oändlig och möjligheterna likaså. Dit längtar jag.

Laura
12 år sedan

Jag längtar faktiskt mest efter att få jobba! Har ett fantastiskt jobb (timanställd) som är SÅ mycket roligare på sommaren 🙂
Sen längtar jag ju också så klart efter att få bada, sola och äta grillat!

Charlie
12 år sedan

Jag har massor med skoj att se fram emot, ny praktikplats, utflykter och sol. Men mest längtar jag nog efter augusti då när blåbären och vildhallonen kommer och man har den där känslan av att snart, alldeles snart är hela skogen fylld av svamp. Det längtar jag mest efter.

Sandra W
12 år sedan

Det jag längtar efter allra mest är att packa fikakorgen med smörgåsar, bullar och saft och ta med dotter och make på en cykelpicnic.
Sandra W

Malin
12 år sedan

det jag längtar som mest efter är min mans 30års fest som blir i juli, vi ska samla släkt&vänner och fira det stort!!
självklart kommer jag att stå för matlagningen själv – så det vore ju toppen att få vinna din bok och ta del av dina fantastiska recept!:))
/Malin

Johanna Karlsson
12 år sedan

Det finns så mycket, som att springa runt barfota, äta glass tills man storknar, ligga på stranden och njuta av solen och bada massa. Sitta ute och fika med goda vänner.
Men framför allt den glädjen och lugnet som infinner sig under sommaren, då alla tar ledigt, man umgås mer än vanligt in till sent på natten, grillar och bara njuter! Tur att det inte är så långt kvar 😉

Hallånsylt

Nästa inlägg

Hallonsylt

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x