ANNONS
Integritet på Tailsweep

Fisk i ugn

/
torskiugn

Hej måndag och en ny vecka!

Idag tänkte jag bjuda er på ett av mina favoritrecept när det kommer till torsk. Ett perfekt recept att ta fram mitt i veckan. Faktiskt är detta det mest sökta receptet här på Linnéas Skafferi! Och det brukar gå hem hos stora som små!

Torsk i ugn:

800 g torsk
4 dl creme fraiche
2 msk hackad dill (fryst går bra)
2 msk kaviar
citronpeppar
salt

Lägg torsken i botten på en ugnsfast form. Blanda samman creme fraiche, dill, kaviar, citronpeppar och salt. Häll detta över fisken. Ställ in i ugnen på 220 °C i cirka 25 minuter eller tills fisken är genomkokt.

Snåla inte med kaviar och citronpeppar, det är den som ger fisken den goda smaken!

Blomkålsmos och ärtor tycker jag blur supersmarrigt till!

bild: Sebastian Niemi-Carlsson

21

Följ mig på Instagram!

@linneasskafferi
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00