Mellandagslunk och ett filmtips!

jul
 

Alltså de här dagarna, mellan jul och nyår de är nog mina favoriter under hela jul och nyårshelgen. Alla måsten är över, huset är städat, ungarna har fullt med nya leksaker som sysselsätter dom och det är helt ok att placera sig i soffan en eftermiddag och bara kolla på film. Igår köpte vi första Star Wars-filmen, den från -77. Axel fick en R2D2 i julklapp, så nu måste han ju få veta vad allt handlar om.

En sak jag ångrar att jag inte köpt i år är dessa fantastiskt fina muggar från Rörstrand. Å så fint det hade varit att få krypa upp i soffan och dricka något varmt ur dom just nu. Ett köp jag däremot gjort och som jag verkligen gillar, är de här kott-ljusstakarna från Ellos. De har verkligen blivit en favorit här hemma!

Om man nu inte riktigt gillar Star Wars, så kan jag tipsa om filmen Chef. En mysig film om en kock som tillslut tröttnar på att han inte får göra sin egen grej på restaurangen han arbetar på och ger sig därför ut på nya äventyr.  Jag dömde helt ut den för det tråkiga omslaget, men den är absolut värd att ge en chans! Finns att se på ViaPlay bland annat.

Har du något bra filmtips så här i mellandagarna att bjuda på?

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Cassandra
8 år sedan

Håller med! Älskar mellandagarna!

Omelett

Nästa inlägg

Annandagsomelett

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x