Mon Amie

mon amie
 
Alltså jag vet inte vad det är med mig och den här serien från Rörstrand. Jag har suktat efter både muggar och tallrikar sen dom den uppdaterade servisen 2008, men aldrig fått tummen ur och köpa något. Bara namnet: Mon Amie!
Jag skulle kanske inte vilja ha hela servisen, men ett par muggar och någon tallrik skulle gärna få bryta av mitt annars ganska vita porslin hemma i köksskåpet. Tänk er att lägga upp en härlig feta- och vattenmelonsallad i sommar på den koboltblåatallriken. Eller bara ösa på med solmogna jordgubbar och vaniljglass!
Just nu är det faktiskt 25% rabatt på utvalda tallrikar hos designonline.se. Shoppar du via loppiShopping får du dessutom 5% tillbaka på allt du handlar där. Så nu vore det väl attans om jag inte kunde klicka hem något ur Mon Amie-serien!
bild: designonline.se

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Chokladbollstårta

Nästa inlägg

Chokladbollstårta

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x