Veckans mat

biff med broccoli
Ny vecka, en ny planering inför alla härliga middagar! Den här veckan börjar de flesta skolor, så nu kan jag tänka mig att de många av er kommit tillbaka från semestern helt.
Den här veckan har jag plockat fram fler av mina favoriträtter som alla i familjen gillar! Både biff med broccoli och kycklinggrytan tar lite tid att laga, men går utmärkt att förbereda kvällen innan. Då är det bara att värma upp den precis innan man ska äta. Jag gillar att planera in middagar så. Då vet jag att ett par dagar i veckan behöver jag inte stressa hem och laga mat, utan middagen är redan klar. Det är så himla skönt!
Men som sagt, först ut är denna biffgryta med broccoli, bambuskott och sesam. Så himla gott! Grytan vill ha lite tid på sig att gå klart, så gör den gärna dagen innan!
fiskgratäng
Hur vore en veckans mat utan ett recept på fisk? Himla tråkigt!! Den här fiskgratängen slänger du snabbt ihop, Blomkåls/broccolimoset runt om blir verkligen pricken över i!
kycklinggryta crock pot
Kycklingryta med ajvar och linser. Helt perfekt, vällagad varagsmat. Gör den i Crock-Pot eller i en gryta på spisen. Allra godast blir den om den fått stå till sig en dag!
bönbiffar-2
En av mina favoriter när det kommer till vego-käk, bönbiffar med morot och majs. Så himla gott och enkelt! MUMS!
tacopaj
Lyxa till det på fredagen med en härligt krämig taco-paj. Gör en smaskig sallad till och låt fredagsmyset börja!
 

1
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
snabb cheesecake i glas philadelphiaost

Nästa inlägg

Cheesecake i glas

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x