5 lyxiga frukosttips!

frukost
Alltså finns det något lyxigare än att ha tid och äta en riktig långfrukost? En sån som liksom övergår i att grannarna kommer över och dricker förmiddagskaffe och man rätt som det är inser att det nästan är lunch?
Handen på hjärtat. Sedan barnen kom har det väl inte blivit så himla många frukostar som dessa. Men man kan väl få drömma!? Och vi försöker verkligen göra helgfrukostarna lite extra mysiga, låta dom ta tid. Det är ju så ljuvligt! Eftersom det är lördag idag tänkte jag passa på att tipsa er om mina 5 lyxiga frukosttips. Vad jag allra helst skulle duka upp på en riktig långfrukost!
En smoothie har ju så klart en självklar plats! Ät den tjock och krämig i en skål, eller späd ut den och drick som en klassisk smoothie. Den går hem i alla lägen!
granola
Kanske det allra lyxigaste av allt, hemgjord müsli eller granola som det också kallas nuförtiden. Så himla fint att ha en burk och ställa fram på frukostbordet. Oavsett om det är vardag eller helg!
 
chiapudding
Chiapudding, antingen älskar man det eller så avskyr man konsistensen. Jag gillar det. Gillar själva grejen att förbereda den dagen innan och sen bara ta fram, toppa med färska bär och müsli. Precis sån frukost som tilltalar mig!
 
filmjölkslimpa-5
Hembakat bröd. Alltså ge mig!! Men jag är i ärlighetens namn rätt värdelös på att baka bröd.. Men filmjölkslimpor, det är mer min grej! Ett grovt och kompakt bröd med massor av smak. Det gillar jag! Helst ska det vara sådär nygräddat så smöret smälter lite när man brer…
bananpannkakor
Ingen helgfrukost utan pannkakor!! Varför inte testa bananpannkakor? Helt glutenfria dessutom!
Låt helgmyset börja!!
 
Vad äter ni allra helst om ni ska lyxa till det på helgen?

5
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
trackback
7 år sedan

[…] men inte minst. Här hittar ni 5 tips på hur du får till en riktigt lyxig frukost i helgen. Det är ni värda, varenda en av er som kikar in här hos mig och lämnar så […]

Bella
7 år sedan

Åh vad gott!

crock pot kyckling nachos

Nästa inlägg

Fredagsmysfavoriten- kyckling-nachos

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x