ANNONS
Integritet på Tailsweep

Saffranssnittar med vit choklad

/

Inlägget är ett samarbete med KitchenAid

Photographer: Sebastian Niemi Ca


December är en måndag då vi bakar som aldrig förr! Därför tyckte jag det passade så otroligt bra att samarbeta med KitchenAid just nu! Saffran är ju något vi starkt förknippar med julen, men många av oss har varken tid eller ork till att stå och göra egna lussekatter. Men man längtar ändå efter doften av saffran som sprider sig genom hela köket, Därför tog jag fram det här receptet på saffranssnittar med vit choklad. De är superenkla att baka och smakar helt makalöst gott. Det är helt omöjligt att bara ta en!

Photographer: Sebastian Niemi Ca


Mina saffranssnittar med vit choklad bakade jag i min nya fina KitchenAid som jag fick hem i veckan. Alltså, visst är den snygg! Jag valde även att få till den snygga vita skålen. Då kan jag variera den och de klassiska rostfria skålarna som följer med när man köper maskinen. Jag tycker den blev mycket snyggare med den här vita skålen, som rymmer hela 4,8 L (!!). Perfekt att både använda till småkaksbak som jag gjort här, men även till att baka större mängder kakor eller sätta vetedegar i. Jag känner att denna maskin kommer att få arbeta ganska hårt denna jul faktiskt.
KitchenAid är en av de kraftfullaste köksmaskinerna på marknaden och med alla olika spännande tillbehör är det otroligt användbar att ha i sin köksmaskinpark! Att den dessutom är otroligt snygg att ha framme på köksbänken är ju en ren bonus! Förutom att använda den till just bakning kan du även köpa till köttkvarn, pastapress, mjölkvarn, juicepress och massor av fler tillbehör.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!
Jag har fått möjligheten att tävla ut en 125 Artisan från KitchenAid till mina läsare också! Allt du behöver göra är att kommentera med ditt bästa recept du skulle vilja göra med hjälp av en KitchenAid-maskin. Jag väljer ut mitt favoritrecept den 20/12!
Om du inte har turen att vinna har även min portal LOPPI en egen tävling – den hittar du här! Sen vill jag också tipsa om att om du köper en KSM125 eller KSM175 på Bagaren & Kocken får ni 20% rabatt på alla KitchenAid tillbehör. Kod: LOPPI. Gäller t.o.m. 17 dec.
För att se hur det gick till när jag bakade mina saffranssnittar, kolla in filmen här nedanför:Saffranssnittar med vit choklad:100

Följ mig på Instagram!

@linneasskafferi
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00