ANNONS

Nu är jag halvvägs!

I annonssamarbete med Oral-B

linnea seidel oral-b

Två veckor har nu gått sedan jag startade mitt samarbete med Oral-B och gick över från manuell tandborste till eltandborste. Målet med det här samarbetet för mig är att jag ville förbättra min munhälsa. Eftersom jag är ganska noga med min hälsa i övrigt, men liksom glömt bort mina tänder lite. Eller, jag har inte prioriterat mina tänder som jag borde helt enkelt.
Hur hela det här samarbetet startade kan ni läsa om i förra inlägget.  Men under 4 veckor nu ska jag lära mig att borsta tänderna med min Oral-B Genius Rose Gold.

Jag tycker det är viktigt att man faktiskt sköter om sina tänder. De ska hålla hela ens liv. Och som min tandläkare brukar säga: att sköta om sina tänder är den bästa pensionsförsäkringen man kan ha!
Tyvärr har jag varit ganska slarvig, då jag alltid haft väldigt bra tänder. Jag hade mitt första hål här för typ 1 år sedan. Vilket kändes lite tråkigt. Hade jag klarat mig i nästan 30 år utan ett endaste hål borde jag kunnat klara 30 år till tycker jag!
linnea seidel oral-b
Jag är en riktig vanemänniska och har jag hittat en sak jag gillar. Då byter jag inte gärna ut den. Därför blev jag lite svettig när det framgick att vi även skulle testa en speciell tandkräm under de här 4 veckorna. Jag som älskar min tandkräm och kan nästan inte borsta tänderna med något annat. Men. jag måste säga att  tillsammans med tandkrämen Oral-B Pro Expert Sensitive som jag nu har fått testa faktiskt är en riktigt bra tandkräm. Den håller munnen ren och fräsch när jag borstar och jag tycker mina tänder faktiskt har blivit lite vitare. Så även efter det här samarbetet kommer jag fortsätta använda tandkrämen.linnea seidel oral-b
Alltså nu måste jag bara få prata lite om det bästa med allt det här. Och det är att det finns en app till tandborsten. YES, 2019 behöver vi en app för att borsta tänderna. Men den är så bra.
De första gångerna borstade jag tänderna precis som vanligt, utan att kolla på telefonen hur jag borstade. Och det resultatet blev icke godkänt! Fast jag tyckte jag borstade så noga och precis som tandhygienisten  Maria sa att jag skulle göra när jag var där på besök.
linnea seidel oral-b
Med hjälp av kameran i mobilen ”ser” appen hur du borstar dina tänder, då den är kopplad till din tandborste. Den håller koll på tiden, om du borstar för hårt och hur långe sedan det var du bytte tandborsthuvud. Allt sånt där som man själv kan ha svårt att hålla koll på. Jag använder inte appen exakt varje dag, men kanske 4 gånger i veckan och den hjälper faktiskt mig att borsta extra noga.
linnea seidel oral-b
Hur har då de här första 2 veckorna gått? Jo jag har verkligen blivit mer noga med tänderna. De dagar jag slarvar lite med tandborstningen på morgonen är inga bra dagar. Jag känner direkt när jag borstat dåligt för munnen känns inte alls lika ren och fräsch som när jag prioriterar att borsta riktigt noga.
Om två veckor är det dags för återbesöket hos tandhygienisten igen. Då hon ska kolla om min munhälsa blivit bättre efter att jag börjat använda min Oral-B Genius Rose Gold. Jag känner mig faktiskt lite pirrig och nervös!
Är du sugen på att testa samma tandborste som jag? Då hittar du den här!

2
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Lsia
Lsia
5 år sedan

Har du blekt dina tänder? Tips på vad man ska använda? Eller har du isf gjort det hos tandläkaren? Superfint hur som! 😊

Lsia
5 år sedan

Har du blekt dina tänder? Tips på vad man ska använda? Eller har du isf gjort det hos tandläkaren? Superfint hur som! 😊

linneasskafferi
linneasskafferi
Svara på  Lsia
5 år sedan

Jag blekte mina tänder i oktober -18. Men, mina tänder har blivit många nyanser ljusare efter 2 veckors användning av eltandborste och tandkrämen jag skriver om i inlägget. Alla missfärgningar vid tandköttet har försvunnit.

kikärtsvåfflor, kikärtsmjöl, glutenfria våfflor

Nästa inlägg

Glutenfria våfflor med kikärtor

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x