Nya köksstolar

inlägget innehåller annonslänkar

Nu måste jag verkligen köpa nya köksstolar! Det går inte längre. De vi har nu har verkligen gjort sitt och jag känner så för att köket verkligen skulle behöva sig ett lyft i form av lite nya stolar.
Jag vet att det allra bästa är att åka och provsitta stolar. Men jag har letat överallt och hittar inga som riktigt faller mig i smaken. Förutom de här två modellerna. En med karm och låg rygg. Känns modern med ändå lite retro liksom. Vi har ett runt köksbord och jag tror dessa skulle passa fint. Vad tror ni?
Dom är dessutom på lite rea just nu, 35% rabatt och det lockar ju alltid.
Sen föll jag för den här klassiska modellen. Utan karm men med högre rygg. Jag tror min mammas moster och morbror har liknande stolar i köket. I en djupröd färg. Och dom har jag alltid gillat! Även den här modellen är det rea på just nu. Så svårt val. Är det kul med stolen som har karm och lägre rygg, eller kommer jag tröttna på den?
 
 

Den här grågröna nyansen var så himla fin tycker jag!
 

När vi ändå pratar om stolar, vad tycker ni om att den här varianten av stol? För mig är det barndom. Idealmakaroner, falukorv och mängder med Felix ketchup hemma hos min bästa barndomskompis. Rotting som efter några års användning gått sönder och skrapar upp lite i ryggen eller mot benet varje gång man satt sig. Kanske att jag skulle kunna ha en, vid mitt skrivbord kanske. Men 4 stycken runt ett bord? Njae.
Vi får ta diskussionen hemma, en gång till. Så kanske vi kommer fram till vad vi vill ha. Är det någon av er som har köpt någon av stolarna jag funderar på? Vad tycker ni isf?
Ha en fortsatt fin torsdag, nu måste jag åka och handla, hämta barn och fixa middag!

2
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Henrik
Henrik
4 år sedan

Har precis köpt Jolina från Ellos som du visar, Mycket nöjd med dom!

Lo
Lo
Svara på  Henrik
4 år sedan

Älskar karmstolen!!! Den skulle jag ha köpt 🙂

currykyckling, curry

Nästa inlägg

Kyckling i currysås

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x