Kreativ kick-off!


Landade hemma i soffan igår kväll. Efter tre dagar tillsammans med kreativa, drivna och underbara människor. Att få åka iväg och träffa andra som sitter i samma båt, det är en ynnest. Att under ett par dagar bara få ägna sig åt att fundera på vad jag vill med mitt liv och företag. Att få höra andras historier och tankar. Det var precis vad jag behövde tror jag.
När man sedan får göra det i sådan härlig miljö- det gör inte saken sämre. I onsdags, lagom till lunch fyllde jag och 16 andra glada själar Villa Strömfors med samtal som både var högljudda, djupa, ibland sorgliga men även lättsamma och vackra.

Det var Malin och Katrin som för något år sedan startade dessa workshops. För att det är inte lika kul att ha en kreativ kick-off med sig själv som det är att ha det med andra.  Det krävs det inget direkt geni att räkna ut ändå. Men när man är helt ensam i sitt företagande, kan steget till att ta sig iväg på något sådant här vara rätt stort. Man är liksom rätt van att vara just ensam i sina funderingar.

 
Ni som läser här och på instagram kanske inte märker av det. Men att driva Linnéas Skafferi AB är ett verkligt företag. Som jag ständigt vill utveckla och göra till den bästa platsen. För mig att arbeta på och för er att hitta inspiration på. 
 

Linnea, Martina, Anna, 

Fint att få laga mat och frukost, duka fint och äta massor av gott tillsammans under de här dagarna.
Men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte är trött idag. Som om jag sprungit ett maraton de här senaste dagarna. Men jag tror att det är himla viktigt att bryta av vardagen och bara göra något helt annan ibland.
Idag har jag bara varit hemma, fikat med mina föräldrar, umgåtts med familjen, rensat garderober och bäddat rent i sängarna. Kontrasterna. Det är det som gör livet ändå!
 

5
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
trackback
4 år sedan

[…] Alltså vilket gäng det blev. Vi fick nästan 70 anmälningar när vi gick ut med att vi skulle anordna kickoffen. För att se alla inlägg och kolla in vilka som var med oss i villan den här gången kan ni kolla in #kreativkickoff2020. Ni hittar några av alla härliga blogginlägg från dagarna hos Fru Vintage, Helena Lyth, och hos Linnea. […]

apelsinsallad, citrussallad, fruktsallad

Nästa inlägg

Årets matbluff

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x