7 recept att laga på sportlovet

PannkaksmuffinsSå var sportlovet här för vår del. Även om jag är tvungen att jobba måndag och tisdag den här veckan så är Axel hemma, medan Isac går på fritids. Barnen är mycket nöjda med arrangemanget och jag hoppas hinna jobba klart allt jag måste på de här två dagarna.

Och jag tänkte att idag tipsar jag om 7 recept som passar finfint att göra på lediga dagar.

Varför inte pannkakasmuffins på kikärtor. Väldigt uppskattade av alla här hemma till frukost, enklare lunch eller mellis!

Tacopizza på libabröd

Köp hem en förpackning eller två med libabröd och du har lunchen eller middagen klar på ett litet killevipp! Här har jag gjort en tacopizza som hittills alla som ätit älskat!
äppelpannkakor

Pimpa upp de vanliga pannkakorna och gör äppelpannkakor istället! Har du testat?

Omelett

Min favoritlunch är utan tvekan omelett. Så enkelt att göra av det som råkar finnas hemma. Barnen brukar föredra skinka eller något sånt i. Medan jag gärna har rödbetor, fetaost och något grönt i min. MUMS!

Får ofta frågan om vilken stekpanna jag använder. På bilden ovan ser ni min favorit som ni hittar här!
Odla ärtskott

Kanske inte ett recept i sig. MEN, något kul att göra tillsammans på lovet. Att odla ärtskott är superenkelt och på bara några dagar börjar dom gro och man kan se små gröna skott!

Kolakakor med strössel kalassnittar

Baka något mumsigt tillsammans, vad sägs om mina kalasfina kolasnittar?  

Enkla att baka och hur goda som helst!

Milkshake

Nice cream milkshake– milkshake gjord på frysta mixade bananer istället för glass. Jag lovar att fet här gör succé hos både stora som små! Jag smaksatte min med hallon, men ta de bär du gillar bäst. Blåbär, jordgubb eller kanske mango blir också supergott!

Har ni redan haft lov eller går ni som vi på lov denna vecka?

70
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
kladdkaka, topping, choklad

Nästa inlägg

Kladdkaka med kextopping

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x