4 recept att testa till helgens frukostar

Amerikanska bananplättar

Så står fredagen och den ljuva helgen för dörren. Idag fick barnen lite sovmorgon och åkte bil till skolan. Tänk vad 30 minuter extra sömn kan göra på morgonen. Båda vaknade faktiskt av sig själva och jag hann koka ägg till frukost. Härligt.

Till helgen vill man kanske äta sånt man inte riktigt äter i veckorna. Då passar det bra att tipsa om 4 recept att testa till helgens frukostar idag tycker jag!

Som amerikanska bananplättar. Fluffiga, goda och enkla att göra!
Snickerssmoothie

En annan favorit till helgen är att göra snickerssmoothie. Ni som följer mig på Instagram läste kanske om veckans fadäs när jag skulle servera smoothie till frukost i veckan. Det är varken lätt att vara barn eller förälder ibland!

Granola

Bland det lyxigaste jag vet är att ställa fram en burk med hemgjord granola på frukostbordet. Som en burk med kärlek liksom!

Jag har både cashewnötter och valnötter hemma från Vitaprana. Så funderar på att göra en omgång granola med dom i. Så gott! Just nu får ni 30% rabatt på Vitapranas sortiment hos Body Store om ni uppger LinneasskafferiVP30! Koden gäller fram till 14 juni 2021. Så passa på att fyll upp med både nötter, vitaminer och mineraler.

 

Kalljästa frallor med solrosfrön 3

Kalljästa frallor med solrosfrön, det kan ju vara ett av de godaste bröden att baka till helgen. Sätt degen kvällen innan, baka ut på morgonen och njut av härligt nygräddade frallor till frukost! MUMS!

Nu ska jag avsluta det sista jobben här innan barnen kommer med bussen från skolan. Sen är det HELG! Hur härligt?

Vädret ser inte ut att visa sig från sin bästa sida den här helgen. Men vad gör det? Kanske kan vi passa på att få något gjort inomhus? Vem vet?

13
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
cookies, chocolate chip cookies, kola, rollokola

Nästa inlägg

Cookies med kola och choklad

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x