Snickerssmoothie

nice cream, smoothie,
I veckan blev det en snickerssmoothie. Tanken var att jag egentligen skulle ha gjort en nice cream med snickerssmak (ni vet när man fryser in bananer och gör som en slags glass av det). Men jag orkade helt enkelt inte vänta på att bananerna skulle frysa helt. Så det fick bli en smoothie istället. Eller en smoothiebowl kan man säga. Eftersom den ändå gick att äta med sked.
En snickerssmoothie är perfekt att göra om man är lite småhungrig och sugen på ett gott mellanmål. Eller kanske som efterrätt.!
nice cream, smoothie,
Alltså helgerna, dom bara rusar förbi. Igår tog jag tag i vår gräsmatta och klippte den. 20 000 steg senare var jag klar. Alltså, vi har rätt mycket gräsmatta att klippa. Så gårdagens träningspass blev helt enkelt en långpromenad med gräsklipparen. Sen åkte vi en sväng till stan, fixade lite presenter till kalas vi ska på, käkade glass. Axel tappade en tand och sedan gick vi på pappas konsert.
Efter det bjöd mamma och pappa på middag och vips var den dagen över liksom. Som vanligt var det mycket kvar på att göra listan. Den här och nästa helg är sådana där helger som är helt fullproppade. Men sen har vi två långhelger framför oss då Sebastian är borta den ena och den andra har vi nog inget alls inplanerat. Så skönt!nice cream, smoothie,
I morgon åker jag och Sebastian ner till Toscana på en jobbresa. Himla härligt när det är resor med +1 och man kan ta med sig sin man. Så idag måste vi packa och förbereda veckan. Både för oss som reser men också för barnen som ska vara hos sin mormor och morfar några dagar.
Men nu är kl 8.45 här och jag tror det är dags att plocka fram frukost och få ner familjen. Det låter som om dom har börjat vakna till där på övervåningen. Kanske blir det en smoothie till frukost idag?
 
Snickerssmoothie, 2 skålar:
2 stora semifrysta bananer (frys in en liten stund eller tag fram och låt tina lite)
2 msk kakao
2 msk osötat jordnötssmör
1 krm vaniljpulver
havremjölk
Hackade jordnötter, jordnötssmör och blåbär till dekoration.
Lägg bananer, kakao, jordnötssmör och vaniljpulver i en blender. Mixa slätt, tillsätt havremjölk till önskad konsistens. Ha upp i två skålar. Toppa med hackade jordnötter, jordnötssmör och blåbär. Ät direkt!
 

3
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Kate
5 år sedan

Mmmmumsigt gott lät det! Ja, Du ser…. trädgårdsarbete är inget latmansgöra!!! 😉
Ha en finfin jobbresa tillsammans!
Kraaam Kate

Bihotell 10

Nästa inlägg

Så bygger du enkelt ett eget bihotell

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x