5 recept på vardagsmat du måste testa

Vegetarisk lasagne med keso

Måndag igen och en ny vecka brer ut sig framför oss. Idag vill jag tipsa er om  5 recept på vardagsmat du måste testa. Mat som helt enkelt är för god för att inte lagas!

Som min kesolasagne, du kommer inte bli besviken, jag lovar!

Köttbullar med parmesan och basilika

Köttbullar med parmesan och basilika. En god variant på de klassiska svenska köttbullarna som passar finfint till lite nykokt pasta.

Lax i vitlökssås

Lax i vitlökssås. Enklare än så här blir det inte att laga vardagsmat. Gillar du inte vitlökssmak så kan du såklart smaksätta med pesto eller varför inte citron?

Linsgryta

Linsgryta, den okrönta drottningen av vardagsmat. Om jag får säga det själv är min variant en av de godaste jag ätit. Så testa du med.

kyckling, gryta, svamp, färskost, snabbmat, middag på 30 minuter

Typisk Linnéa mat som du lagar på under 30 minuter, det är precis det den här snabba kycklinggrytan är. Lättlagad vardagsmat som smakar fantastiskt.

Nu hoppas jag ni hittat lite tips till vardagsmaten inför veckan. Själv planerar jag att laga laxen ikväll.

Här, som på de flesta andra håll i landet (och världen) är läget rätt dåligt med massor av coronafall. Eftersom detta gör att det fattas personal på förskolor, skolor och fritids har kommunen gått ut och bett om att de föräldrar som kan ska ha barnen hemma från förskola och fritids den här veckan.

Så idag kom Isac och hans bff Hugo hem med bussen. Insåg att det faktiskt är så mycket enklare att ha två barn hemma en bara ett. Den här veckan får vi helt enkelt hjälpas åt så trycket på fritids inte blir så hårt om många i personalen är sjuka.

Hur se det ut hos er?

10
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
morotskaka

Nästa inlägg

Morotskaka i långpanna

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x