Veckans mat- 5 recept på vardagsmat

Cevapcici, köttfärs, köttfärsbiffar

Veckans mat- 5 recept på vardagsmat. För visst behöver man lite hjälp på traven med vardagsmaten ibland? Det behöver iallafall jag. Då är det en riktig räddare i nöden att göra en planering över veckans middagar.

Först ut är klassisk cevapcici. Så himla gott! Förbered köttfärsen kvällen innan, då går detta supersnabbt att svänga ihop till middag!

Stuvade makaroner

Stuvade makaroner med falukorv. Vilken klassiker ändå va? Och här hemma jublar alltid hela familjen när detta står på menyn. Variera gärna falukorven mot kycklingkorv eller vegokorv ibland!rotfruktssoppa, grönsakssoppa, redd grönsakssoppa, grönsakssoppa med grädde

I tider med skenande matpriser kan det vara bra att fokusera på att laga någon lite billigare måltid per vecka. Som grönsakssoppa. Perfekt att laga om man råkar hitta på rotfrukter till extrapris på mataffären. Här har jag gjort soppan lite extra krämig och god.

Fiskburgare

Barnen har önskat fiskburgare här i veckan. För det brukar dom äta i skolan och det ÄR SÅ GOTT! Men här gäller det att undersöka noga. Hur ser fiskburgarna ut? Vad smakar dom? Hur är dom på utsidan?

Förr gjorde jag ofta fiskburgare, men det har jag tydligen slutat med. Jag kommer i veckan utgå från detta recept, och sedan ändra om lite utefter hur barnen beskrivit det dom får i skolan. Önska mig lycka till 😅

kyckling, gryta, svamp, färskost, snabbmat, middag på 30 minuter

Supersnabb kycklinggryta. Ja tack! En räddare i nöden då den inte ens tar 30 minuter att få färdig. Smakar finfint i matlåda också. Mer än så kan jag inte begära av en middag.

 

Vad äter ni till middag i veckan?

10
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
smördegspaj, rabarberpaj, paj, mors dag, dessert till mors dag

Nästa inlägg

Snabb smördegspaj med rabarber och jordgubbar

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x