ANNONS

Fredag

Underbara fradag! TÀnk en sÄdan hÀrlig dag det hÀr skall bli! Massor med hÀrliga saker skall göras idag. Som ett extra stort plus sÄ skiner solen för fullt hÀr hos oss idag. Ljuvligt.

NÄgot mer som jag glÀdjs Ät, Àr att det senaste  nummret utav Elle mat & vin ligger pÄ köksbordet och vÀntar pÄ att bli luslÀst! NÀmligen var det sÄ, att jag börjad fundera hÀr om dagen om det inte var dags för det nya nummret att dya upp i brevlÄdan snart. NÀr jag sedan var och handlade sÄg jag att ICA hade maj-juli upplagan stod dÀr sÄ fint i tidningsstÀllet!!
Tur att jag var sÄ himlans trött nÀr vi kom hem, annars hade jag nog skickat ett mail och undrat var i helsike min tidning tagit vÀgen!!
 Men ibland sĂ„ Ă€r det ju bĂ€st att inte alltid göra som man först tĂ€nkt, för igĂ„r nĂ€r jag kom hem frĂ„n arbetet lĂ„g det lite papper och tidningar utspridda pĂ„ köksgolvet (katterna hade med största sannorlikhet anvĂ€nt ena köksstolen som startbrĂ€da). NĂ€r jag plockade upp dem sĂ„g jag ju att dĂ€r var den! Tidningen som jag nĂ€stan skickat i vĂ€g ett mycket argt mail om att jag inte fĂ„tt… Det hade faktiskt blivit lite pinsamt!

IstÀllet var det stackars Sebastian som  fick sig en liten utskÀllning om varför min tidning lÄg dÀr och varför han inta sagt att den kommit!?
Till svar fick jag att den legat pÄ köksbordet i flera dagar och lÄg den pÄ stolen, ja dÄ hade jag sjÀlv lagt den dÀr..
SÄ i slutÀndan visade det ju sig att den jag fÄr vara arg pÄ, ja det var mig sjÀlv!

Nej vit ni vad, nu skall jag sÀtta mig pÄ balkonen en stund och lÀsa om hur man gör godaste glassen, Leilas cheescake och massa annat matnyttigt!

En hÀrlig fredag önskar jag er alla!

(eget collage med bild frÄn elle mat & vin)

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Karin
15 Ă„r sedan

oh vad somrigt och gott:)

Catty
15 Ă„r sedan

hej tjejen 🙂 ja, jag Ă€lskar ocksĂ„ den tidningen 🙂 fick prenumeration pĂ„ elle mat&vin i julklapp av min systers barn 🙂 tĂ€nk vad bra! förresten sĂ„ mĂ„ste jag nog testa att göra leilas new york blueberry cheesecake snart, Ă€r sĂ„ himla nyfiken 🙂 ha en underbar helg 🙂 kram

Agnes
15 Ă„r sedan

vad hĂ€rligt! Älskar Leilas cheesecake! 😀

ingegerd
15 Ă„r sedan

jag gillar ocksÄ att luslÀsa nya mattidningar!Folk jag kÀnner bara tittar pÄ mig,,Undrar varför?=D

Sofie
Sofie
15 Ă„r sedan

Ja, sĂ„nt dĂ€r Ă€r sĂ„ typiskt! Tur att den kom till rĂ€tta tillsist 🙂

Trevlig helg pÄ dig!

Kramar, Sofie

Cia
Cia
15 Ă„r sedan

Och det var riktigt bra det hĂ€r numret ocksĂ„! Jag vill göra allt! Men det fĂ„r vĂ€nta till efter uppsatsen…

Anonym
Anonym
15 Ă„r sedan

Åh! Vad hĂ€rligt!

Anonym
Anonym
15 Ă„r sedan

SĂ„ somrigt och crazy!

Anonym
Anonym
15 Ă„r sedan

Ett sÄnt hÀrligt initaitiv!

My
My
15 Ă„r sedan

Vill börja prenumerera pĂ„ nĂ„n sn tidning. Älskar allt som har med mat att göra. NĂ€r jag kollar i BuffĂ© och sĂ„na tidningar vill jag typ laga allt som finns med i tidningen :P.

NÀsta inlÀgg

*Rice

0
Vad tycker du? LÀmna gÀrna en kommentar.x
()
x